Facebook Gaming nedir

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Facebook Gaming nedir ne işe yarar ve nasıl kullanılır? Oyunculara özel bilgisayarlara sunulan hizmet şimdide mobil cihazlara sunulacak. Android telefona indirmek için bekleyin.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Facebook Gaming, oyuncular için geliştirilen ve Twitch tarzı güncel oyun platformu. Oyuncular için özel paylaşımların yer aldığı bir ortam. 

Facebook, Gaming uygulamasının Beta sürümünü yayınladı. Şu an test aşamasında olan uygulama ilk Filipinler’ de denemeye açıldı.

Gaming uygulamasında oyuncular uygulamanın kullanıcıların tercihlerine göre öneri oyun yayını yapabilecek. 

Facebook Gaming nedir

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Facebook Gaming indirmek için

Uygulama App olarakta adlandırılabilir. Desteği olan ülkelerde Google Play’ da uygulama adı fb.gg olarak geçmekte. Uygulama, test amaçlı yayınlanan sürümden alınan bildirimlerle şekillenecek. 

Facebook Gaming uygulaması bu yıl içerisinde tüm Facebook kullanıcılarına ulaşması bekleniyor. Şu an bilgisayarlar için desteği olan uygulamanın yakında mobil cihazlara desteği açılacak.

Facebook Gaming indirmek ve detay adresine buradan play.google.com/store/apps/details?id=com.facebook.games ulaşabilirsiniz. Şu an Türkiye desteği bulunmuyor.


Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2018, 00:23

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak