Facebook Portal nedir ve hesap açma

Andronova
Yazar Andronova 3 Minimum Okuma

Facebook Portal, henüz Türkiye için start' ı verilmedi. Bazı ülkelerde denemeye açılan bu özellik için haberimizde detaylardan baksedeceğiz. Portal nedir ne işe yarar?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Sosyal medya platformlarından Facebook, ev içi akıllı asistan pazarına Portal adını verdiği farklı bir ürünle giriş yaptı. Popüler bir uygulama olan Facebook’un suni zeka destekli cihazları olan Portal ve Portal + Facebook kullanıcılarına akıllı kamera ve ses kaydetme teknolojisiyle birlikte görüntülü görüşme imkanı sunacak.

Önemli bir yenilikle gelen Facebook’ un özellikle bu aralar yapay zekayla uğraşması ilerleyen zamanlarda daha büyük yeniliklerin kapısını açması bekleniyor.

Facebook Portal hesap açma için Facebook hesabının olması yeterli yani artı bir hesap açılmıyor. Kaydolma gibi bir durum yok. Sadece satın alındığında adres ve ödeme bilgileri dolduruluyor.

Facebook Portal çıkışı

Sosyal medya ağı Facebook video görüşme cihazı olarak sistematik bir şekilde çalışan Portal’ı resmi olarak ilan etti. Yaptığı bu atak sayesinde kullanıcıların dikkatini çekmeyi başaran Facebook canlı canlı görüntülü sohbet etme imkanını sunacak. Kullanıcıların Facebook listesinde yer alan arkadaşları ve aile bireyleriyle görüntülü sohbet edebilmesini sağlayan video arama aygıtı Facebook Portal, ev kullanımı için görüntülü iletişim cihazı olarak geliştirilmiş bir araç görevini yerine getirecek.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Facebook Portal nedir?

Facebook Portal özellikleri

Yapay zeka desteği içeren malzemelerin en başında yer alan Portal,10 inçlik ekrana sahip olan 1280×800 piksellik çözünürlük sunacak.15 inçlik olan Portal + ise 1920×1080 piksel çözünürlük ve döner ekran sistemi ile kullanıcıya sunulacak. Öncelikli olarak ABD’de ön siparişe sunulan bu ürünler, Facebook’un portal.facebook.com resmi web sitesinin yanı sıra Amazon ve Best Buy aracılığıyla Kasım ayında piyasaya çıkacak. Akıllı kamera ve akıllı ses sistemi teknolojisine sahip olan Facebook’un bu yeni cihazları, eller serbest bir şekilde pratik olarak kullanılabiliyor. Kullanıcının sesini anında tanıtan ürün, bulunan ortamda konuşan kişiye otomatik olarak iletim yapabiliyor.

Portal Facebook satışı

  • Facebook Portal giriş ekranı portal.facebook.com
  • Satın almak için yukarıdaki satın alla devam edin
  • Portalı seçin ve ödeme işlemiyle devam ediniz
  • Sorularınızı veya sorunları iletmek için iletişim portal.facebook.com/help

Bize e-posta gönderme bölümüyle iletişim formu açılacak. Bize sohbet ile ekranın altında mesajlaşacağınız bir bölüm açılacak. Facebook Portal telefon numarası var ama şu an Kanada ve ABD için geçerli.

Facebook Portal ne demekFacebook Portal ne işe yararFacebook Portal özellikleriFacebook Portal giriş ekranı

ETİKET:
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir