GoArt uygulaması nedir

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

GoArt, yapay zeka algoritmasına sahip bir uygulama. Tarihi yerler 3D modellemesiyle önemli teknik deneyimi üst düzey kullanıcılarına sunuyor. GoArt nedir inceleyelim.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

GoArt uygulaması, kullanıcılarının gitmiş olduğu bölgenin gezilmesi gereken bölümlerini kullanıcısının telefonuna öneri bölümü olarak adlandırılan yere alıyor.. Şehiriçi ve dışı kültürel mirasların yer aldığı alanlarının gösterilmesi, tarih merağı olan insanlara önemli bir online rehber olma imkanı sağlayan bir uygulama.

Tarihi mekanların arasındaki mesafe ve ulaşım seçeneklerini de kullanıcılara sunuluyor. Seçilmiş rotayı takip ederken kültürel alanları da görmüş olacaksınız. Sanal karakterin, kullanıcıyı yöresel müzik eşliğinde karşılayacak. Bölge tanıtımını yaparken tarihi bilgilere ulaşaksınız.

Tanıtımda aynı zamanda tarihi alanlarda geçmiş ilgi çekici hikayelere ve de rivayetleri öğreneceksiniz. Bu bilgilendirme hem görsel hem sesli olarak yapılacaktır. 3D modellemenin yer aldığı teknik görsel deneyimini, en yüksek seviyede yaşayacağınızı düşünüyoruz.

Gezi rehberinde tarihe doyacaksınız. Bu projenin hem eğitimde hem öğretimde önemli kaynak oluşturacaktır.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Yapay Zekayla çalışan GoArt uygulamasının geliştirici şirketi Roof Stacks, ülkemizde turistik bölgeler için uyarlama çalışmasının 5 yıl içerisinde tamamlanacağını açıkladı. GoArt nasıl kullanılır sorusu için kesinlikle denemenizi öneriyoruz.

GoArt uygulaması nedirGoArt uygulaması nasıl kullanılır


Güncelleme Tarihi: 03 Şubat 2020, 00:53

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir