Google Keep nedir

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Not defteri olarak çok tercih edilen Google Keep uygulaması hakkında bir bilgiye sahip misiniz? Not alma alanında Android cihazlarda kullanıcı sayısında büyük başarı elde etti.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Google Keep, telefonlarda kullanılabilen en işlevsel ve başarlı uygulamalardan bir tanesi. Google Play’ da büyük başarı elde eden uygulama 500 milyondan fazla indirme sayısına sahip.

Google Keep nedir diye merak edenler için kısaca pratik not tutma uygulamalarından biri diyebiliriz. Uygulamanın temeli Android’ e dayandığından ve Gmail’ e bağlı olan hesaptan dolayı tüm cihazlardan kolay şekilde erişim sağlanabiliyor.

Keep, sıradan bir not defteri değil. Not defterine göre çok fazla özelliklere sahip. Herkesime hitap ettiği bilinen uygulamanın büyük bir kullanıcı kitledi var.

Yazdığımız indirme sayısının çoğu kullanıcının kendisinin isteğiyle indirdiğini belirtelim. Malum reklam veya her hangi bir programla birleştirilerek zorunlu indirme sağlayan uygulamalara benzemiyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Google Keep nedir

Google Keep uygulamasını denediniz mi?

Kullanımı basit ama vasfina göre işlevsel bu uygulamayı denemenizi öneririz. Özellikle iş alanında büyük kolaylık sağlayacağını düşünüyoruz. Programın Android dışında iPhone yani iOS, Chrome ve Web sürümlerini deneyebilirsiniz.

Öneri uygulamayı deneyenler, kullanıcı deneyimlerini kullanıcılarımızla paylaşmayı ve varsa başka önerileri de yanında eklemelerini bekliyoruz.

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak