Honor ne malı hangi ülkenin markası

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Honor hangi ülkenin markası ne malı demek artık pek anlam ifade etmeyebiliyor. Malum çoğu markanın telefonu Çin' de üretiliyor. iPhone dahil diyebiliyoruz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Honor ne malı? Huawei’ nin alt bir şirketi olan Honor’ ın genel merkezi ve üretildiği yer Çin. Dünyada en çok akıllı telefon satan telefonları arasında Çin menşei markaları görebilirsiniz. Hem devlet hem şirketleri dünya genelinde ciddi yatırımları bulunmakta. Honor henüz çok popüler bir marka olmadı ama 2-3 yıldır Türkiye’ de iyi bilinen markalardan biri oldu. Teknik servis konusunda ana markanın hizmet verdiği çoğu yerden servis hizmetini alabiliyorsunuz. Net bilgi 444 96 88. 

Honor telefon ne malı sorusunun cevabının dışında birde şirketin genel bilgisini aktaralım. Huawei, ICT altyapısında ve çok sayıda akıllı cihazda liderler arasında yer alan sağlayıcı. Telekom altyapı ağları, akıllı ürünleri ve bulut hizmetlerinin olduğu bilinmekte.

Şirketin üç iş grubu bulunmakta. M.geniş bant cihazları, cep telefonu, bilgisayar, tablet, giyilebilir ürün ve bulut hizmetinin yer aldığını söyleyebiliriz.

Şirket 5G alanında dünyanın en büyüklerinden biri. Geçmişte bunun için ciddi yatırımlar yaptı ve ileriye dönük çalışmalarını sürdürüyor. Telefon konusunda yeni sensörler, Al ve gelişmiş optik görüntü sabitleme, 7 nm işlemci, yüksek kapasiteli bataryalar ve bu yıl özellikle kamera konusunda ciddi atılımları oldu. 

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Belirttiğimiz çalışmalardan bazılarına yer verdik ve dahası olan bir şirket. Geçtiğimiz yıl dünyada en fazla telefon satan ikinci marka oldu. Dünya genelinde önemli rol oynayan Teknoloji şirketi işte bu yüzden ABD’ nin hedefinde oldu.

Honor ne malı hangi ülkenin markası


Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2019, 01:27

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.