Huawei Mobil Cloud nedir nasıl kullanılır

Andronova
Yazar Andronova 3 Minimum Okuma

Huawei Mobil Cloud ne işe yarar haberimizde bu hizmet nedir ve nasıl kullanılır kısa bir açıklamamız olacak. Şirketin önemli bir çalışması hakkında da bir haberimiz var.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Huawei‘ nin yedekleme hizmeti Mobil Cloud ne işe yarar bilgilendirmesinin yanında birde son gelişmeler hakkında bilgi vereceğiz. Aynı zamanda Cloud uygulaması nasıl görünüyor bir görselle içeriğini de görebilirsiniz.

Huawei Mobil Cloud, cihazlarda rehber, notlar, fotoğraf ve video gibi önemli verilerin yedeklenmesi için kullanılan bulut yedekleme hizmeti. Bu hizmette alınan veriler istenilen yerde istenilen telefona aktarmayı sağlıyor. Üst düzey bir güvenlik ağına sahip hizmette uzaktan veri kaldırma özelliği de yer almakta.

  1. Hesap oluşturma ve verilere ulaşmak için cloud.huawei.com ziyaret edin.
  2. Telefona yüklenen uygulamasıyla yedek alma ve aktarmayı kolayca yapın.
  3. Clud kayıt için yukarıdaki adresten “Yeni kayıt”
  4. Bölge, telefon numaranız, telefona gelen kodu ilgili alana yazın, şifre ve onayı son işlem doğrum bilgileri.
  5. Hesabınız var ama şifrenizi hatırlamıyorsanız sıfırlama yapınız.
  6. Verilerin bulunduğu yere bağlantıya girdikten sonra Huawei Drive seçeneğine dokunarak ulaşacaksınız

Birde önemli bir husus var Huawei Cloud ve Mobil Cloud farklı hizmetler olarak algılanabilir. Mobil dışındaki çok gelişmiş hizmet ağına sahip. Detayları web sitesinden ulaşabilirsiniz.

Huawei Mobil Cloud nedir nasıl kullanılırHuawei Mobil Cloud ne işe yarar

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

huawei yedekleme sayfası

Kayıt sırasında son işlem geldiğinizde “Bu siteye ulaşılamıyor” ve IP adresi bulunamadı” şeklinde bir hatayla karşılaşıyorsanız aşağıdakilere bir göz atınız. Birde hesap açıldı ve oturum açmak istediğinizde de bu tarz bir sıkıntı çıkabilir.

  • Aşırı yoğunluk
  • Ara ara tekrar sayfayı yenileyiniz
  • Çok sık giriş denemesinden dolayı engelleme
  • Ağınızda bir engelleme olabilir
  • VPN veya DNS kullanılarak giriş yapmaya çalışmanız gerekebilir

huawei cloud ip adresi bulunamadı

Huawei otomatik yedekleme hizmeti

Yukarıdaki görselde hangi hizmetlerin ve nelerin olduğunu görebilirsiniz. Kullanımda güncel sürümle kullanılması ve nasıl kullanıldığını gösteren bir diğer görselde yer alıyor. Bilgisayardan da kayıtlı verileri görüntüleyebiliyorsunuz. İster telefon ister PC’ ye yedeklemeler indirilebilir.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Hesap içerisinden telefon kaybolduğunda veya çalındığında istenildiğinde uzaktan tüm verileri silme imkanına sahipsiniz.

Huawei Cloud ücretsiz mi ve kaç GB kullanılabiliyor?

5 GB bedava kullanımı bulunuyor ve sonrası için aylık abonelikle yükseltebiliyorsunuz. İsteyen bilgisayardan dosya ekleyebilir ve daha sonra telefondan yüklenene ulaşabilir.

Önemli Huawei Cloud hizmeti

Buarada şirketin yeni bir hamlesi gözleri üzerine çekmesini sağladı. Huawei Cloud ile Corona virüsünde yardımcı etken olacak. Yapay zeka desteğine sahip kantitatif tıbbi görüntülü analiz hizmetini devreye almaya hazırlanıyor.

Bilgisayar tomografi sonucu görüntülenmesi, otomatik ve çok daha hızlı şekilde gönderilmesi sağlanacak. Aynı zamanda doğru teşhis için doktora yardımcı olmak ve iş yükü baskısını azaltmak.

Hesaplamalarda Huawei Ascend’ in yonga serisi kullanılarak çok daha güçlü hesaplamanın sağlandığı belirtiliyor.

Huawei Cloud hizmetiyle laboratuvar ve klinik bilgiler birleştirilerek erken tarama konusunda doktora yardımcı olacak. İş kolaylığı sağlayacak yeni hizmetin testleri devam ediyor. 


Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2020, 19:12

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.