Instagram Müzik nedir ne demek?

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Instagram' ın yeni bir özelliğinin Türkiye' de aktif olacağı haberi duyuruldu. Müzik özelliği bir çok ülkede hizmete girmişti ve şimdide ülkemize geliyor. Instagram Müzik nedir?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Yaşantımızda çok sık kullandığımız popüler uygulamalardan biri olan Instagram’ ın değişimlere ayak uydurmak için sık sık bazı özellikleri test ettiğini biliyoruz. Özelikle bu aralar TikTok’ un yükselişinden dolayı kaygı duyan şirket bir çok yeniliği test ediyor. Bunlardan biri olan Instagram Müzik nedir veya ne demek kısa açıklamanın yanında birde müjdeli bir haberimiz var. Instagram Müzik Türkiye için testlere başladı.

Yurt dışı testlerinin tamamlanarak son kullanıcıya ulaşan yeni özellik için şimdide Türkiye haberi geldi. Çıkışıyla popülerleşen yeni özelliğin ülkemizde ne kadar tercih edilecek yakında öğreneceğiz.

Her bölgede bulunmayan müzik kısmının kademeli olarak ülkelere geldiğini belirtelim. Anladığımız kadarıyla ülkelere özgü arşivler ve çalışmaların sürdüğü görülüyor.

Instagram’ın müzik özelliği şu an için kısmi bazı kullanıcılara açıldı. Kısa bir zamanda ülkemizde aktif olarak yayına girecek.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Instagram Müzik, kullanıcıların paylaştığı hikayelere arka planda müzik ekleme imkanı sunan ve çok sayıda lisanslı müziklerin paylaşımı hikayelerle iletebilen şirketin yeni özelliği. Çoğu popüler müziklere ulaşma imkanına sahip olacağını yenilik için hala önemli iyileştirmeler yapılıyor. 

Anladığımız kadarıyla şirketin bu yenilik için önemli çalışmaları olacak. Şimdiden büyük beklentilerin oluştuğu müzik özelliği bakalım ne kadar popüler olacak? 

Instagram hikayeye şarkı ekleme;

Arka plana MP3 ekleme işlemi için ek bir uygulama indirmenize gerek bulunmuyor. Kişi etiketleme işlemiyle hikayeyi paylaşırken etiketler arasında gerekli kısayolu göreceksinz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Hikaye paylaşımda etiketlein arasında bulunan müzik simgesini hikayeye sürükleyerek istediğiniz parçayı seçebilirsiniz. 

Instagram Müzik nedir ne demek?Instagram hikayeye şarkı ekleme

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.