Kuveyt Türk Selim' e Sor nedir

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Kuveyt Türk bankasının çıkardığı sanal asistan Selim' e Sor nasıl kullanılır kısa bir açıklama yapmak istedik. Pek fazla kullanıcısı olacağını düşünmüyoruz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Kuveyt Türk sanal asistan Selim’ e Sor kullanıma alındı ve mobil bankacılık üzerinden ve tarayıcı üzerinden hizmeti inceleyebilirsiniz. Tarayıcı açarak test edini chatbot.kuveytturk.com.tr/#/chat sayfasını açmanız yeterli olacak. Beyaz ekranda kalıyorsa sayfanın yenilenmesi yeterli olacaktır.

Ülkemizde hemen hemen her kesimin tercih ettiği bankalardan biri olan Kuveyt Türk’ ün yeni hizmeti sanal asistan, bilgi bankasında tanımlı olan kelimelere göre sorulan sorulara yanıt vermeye çalışıyor. Bize göre mobil uygulamasını tam kullanamayanlar veya aradığını bulamayanlar için iş görebilir. Ama sık sık kullananlar için pek tercih edilecek bir uygulama değil.

İlgili bölüme uygulamanın ayarlarından ulaşabilirsiniz. Bilgisayar ve telefon tarayıcısından giriş içinde yukarıya bağlantıyı bıraktık.

Uygulama kullanımı hakkında iki resimli anlatıma bakarak kolayca gerekli kısma ulaşacaksınız. Bir kaç test yaptığımızda bankayla alakalı kelimelerde yanıtları hızlı şekilde aldık. Kur ve hesap açmayla alakalı bilgilendirme de yer alıyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
  • Mobil şube uygulamasını açınız.
  • Sol üst yerdeki çizgiler simgesine dokunun.
  • Daha fazla ile tam seçenekleri açın.
  • “Selim’e sor” dokunun.
  • Alta mesajınızı giriniz’ e gerekli soruyu yazıp ok işaretine basın.

Uygulama açılmadığında yapacaklar için:

  • Telefondan açık olan tüm uygulamalar kapatılsın.
  • Bankacılık uygulamasına uygulamlardan girip veriler, önbellek ve durdur ile işlemleri yapın.
  • Cihaz tarihinde yanlışlık görülürse uygulamada işlem yapmanıza engel çıkabilir.

Kuveyt Türk Selim' e Sor nedirKuveyt Türk sanal asistan


Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2020, 03:49

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.