LG TV model seri numarasını öğrenme

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

LG Smart TV, Led TV ve tüm modellerde cihazın seri numarasının nereden öğrenildiğini gösteren menü bölümüne isterseniz çok kolay bir tuşlamayla ulaşabilirsiniz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Televizyonların bazen seri numarasının yazılı olduğu etiketi temizlik nedeniyle silinmesine, düşmesine veya yırtılmasına neden olabiliyoruz. Bu bilgi bize bazı konularda destek almamız için yardımcı olmakta. TV Yazılım atmak istediğimizde veya arızalandığında ilk lazım olanlardan biri. Bunların dışında serviste televizyonla alakalı bir işlem yaptırmak istediğinizde yine bu numaralara ihtiyacınız olabilir.

Ek olarak size televizyonu aldığınızda verdikleri veya kutusundan çıkan evraklarda TV model / seri numarasının yazdığı bir bölüm olur. Özellikle faturada belirtiyorlar. Her önleme karşı faturanın bir iki fotokobisini çekmenizi öneririz.

LG TV arızalarında ilk danışacağınız yer kendi çağrı merkezi olsun. Veya teknik servisinden yardım alınız. Emin olmadığınız başka servislerden işlem yaptırmayınız.

LG TV model seri numarasını öğrenme

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Televizyon model numarasını nasıl öğrenebilirim?

LG TV televizyonda modeli numarasını ya da seri numarasını öğrenmek için şu adımları yapalım;

  • Yeni LG TV’ de televizyon açıkken kumandadan mute yani ses kapatma tuşuna üç kez basıp çekelim.
  • Eski TV’ de menü butonuna sonra “Ayarlar” / “Destek menüsü” / “Ürün” – hizmet bilgisinin üstüne gelip ok butonuna basalım.


Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2019, 01:08

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.