Maalesef EBA market durdu çözümü nedir

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

General Mobile e-tab 5 tablette maalesef EBA market durdu hatası ara ara karşısına çıkan var mı? Bir uygulama indirirken veya yüklerken eba market durdu sorunu çıkmakta.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Maalesef EBA market durdu sorunu genelde General Mobil e-tab 5 tabletlerde görülmekte. Hatanın nedeni malum bu tabletler Milli Eğitim Bakanlığınca dağıtılmıştı ve kısıtlanmış bir Android sürüme sahipti. Google Play Store, oyun indirme ve internet kullanımlarında bir dizi kısıtlamalar bulunuyor. Bu nedenle çoğu öğrenci bu tabletteki engellemenin kaldırılması için internette yoğun araştırıyordu. Bu kısıtlamayı kaldırmak için root yetkisi ve rom atılabiliyor. İşte bu nedenle bu tarz sorunlar çıkıyor.

Atılan rom yani yazılım kaynaklı sorun olabilir. EBA market uygulaması kaynaklı sorun olabilir. EBA güncel olmayabilir. Uygulamayı güncelleyiniz. Birde EBA’ dan yüklenen uygulamaları kaldırıp deneyiniz. Birde Root explorer uygulaması kullanılarak root izniyle EBA uygulamalarını manuel silin.

EBA nasıl silinir? Sytem / APP bölümüne girip işlem yapabilirsiniz. Bunun dışında sıfırdan rom atılabilir.

Maalesef EBA market durdu çözümü nedir

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Maalesef EBA market durdu hatası

Bu hata çok sık karşımıza çıkmadığından bence çok önemli değil. Bu hata tablet kullanımına engel değil. İsteyen EBA’ yı kaldırmak için root yetkisiyle işlem yapabilir. Eğer sistemde büyük bir sorun olmuş olsa buna benzer çok sayıda hata mesajıyla karşılaşmanız gerekiyor. Örnek uygulama durduruldu veya Android durduruldu hatasıyla…

Uygulamalarda sık sık hatayla karşılaşan kullanıcılar ilk önce tableti fabrika ayarlarına döndürmeyi denesin. Sonra rom denenebilir.


Güncelleme Tarihi: 20 Aralık 2018, 02:28

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.