Mail gitmiyor ileti teslim edilemedi hatası

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

İleti teslim edilemedi nedir? Web sitenin e-posta adresinden mail gitmiyorsa "farklı bir adresten veya takma addan gönderiyorsunuz" hatasıyla karşılaşabilirsiniz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Web sitesinin mail hesabıyla e-posta göndermeye çalıştığınızda aşağıdaki hata mesajıyla karşılaşıyorsanız ve hiç bir mail adresine e-posta gitmiyorsa sorun hosting / sunucu kaynaklı.

Mail geliyor ama mail gitmiyorsa büyük ihtimal Cpanel’ in yeni kuralları gereği kiralık sunucularda Cpanel lisansı yoksa mail hizmeti çalışmamakta.

“İleti teslim edilemedi bu iletiyi, postaları şu adresten gönder özelliğini kullanarak farklı bir adresten veya takma addan gönderiyorsunuz. Postaları şu adresten gönder hesabınıza iliskin custom yanlış yapılandırılmış veya eski. Söz konusu settingı kontrol edip yeniden göndermeyi deneyin.”

İleti teslim edilemedi hatası

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Mail gitmiyor ileti teslim edilemedi hatası

Acaba Cpanel lisansınızın süresi dolmuş olabilir mi? Bu hata genelde kiralık sunucularda görülüyor. Malum hostinglerde Cpanel lisans ücreti kullanıcıdan alınmıyor. Ama sunucu kiralamalarında Cpanel ücretli. Eğer sorun yoksa aşağıdakileri bi kontrol ediniz.

  • Mail sunucu ayarlarını doğru mu?
  • Site mail hesabını aracı bir hesapla kullanıyor musunuz? Örnek Yandex. Hotmail ve Gmail üzerinden…
  • Site Cpanel mail yönetim panelinden gıirip denediniz mi?
  • Mail panelinden de gitmiyorsa hosting firmanızla görüşünüz.
  • Site mail hesabını Gmail’ e bağlayıp deneyiniz.

sitenin maili gitmiyor


Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2018, 19:05

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.