Microsoft Kaizala nedir

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Microsoft Kaizala uygulaması WhatsApp gibi bazı özellikleri barındırıyor. Hatta bazı özellikleri daha iyi gibi. Tabi eksik yanları da bulunuyor. Kaizala Messenger nasıl kullanılır nasıl indirilir?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Microsoft Kaizala, Bireysel, iş ve kurumsal şirketleri kendi içerisinde bir bütün halinde iletişimi sağlayan yeni sayılabilecek uygulama 1-2 yıldır gelişim aşaması devem etmekteydi. 

Uygulamanın en önemli yanı özellikle iş alanında daha iddialı olması. Microsoft Kaizala grup oluşturma, sınırsız grup kullanıcı ekleme, sesli ve videolu eğitim seansı oluşturabilme, toplu duyurular, Office 365′ le uyumlu çalışma, gelişmiş konum paylaşımı, etiketli konuma fotoğraf ekleyerek gönderme ve dahası…

Microsoft Kaizala uygulaması

Microsoft Kaizala Android cihazlarda hem de iPhone cihazlarda ücretsiz olarak kendi mağazalarından indirilebilir. Uygulamada anket ve araştırma geri bildirimleri de gönderebiliyorsunuz. Uygulama üzerinden tüm gruptaki kişilerin nerede olduğunu görüp işleri ve organizasyonları kolayca ayarlanabilmek için yardımcı oluyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Microsoft Kaizala nedir

Uygulamayı test görüntülerini haberimize ekleyeceğiz. Tabi toplu kullanımlardaki kolaylıklarını da görmek gerekiyor. Deneyenler yorum atarak görüşlerini paylaşıp bizleri aydınlatabilir.

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak