Microsoft Your Phone nedir nasıl kullanılır

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Microsoft' tan yeni bir yazılım daha çıktı. My Phone derken Your Phone çıkı verdi. Bu programla cep telefonlarının içeriğini doğrudan bakabiliyorsunuz. Dosyaları, resimlerı ve mesaj atılabiliyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Your Phone nedir Dünyada yer alan yazılım şirketlerinin en büyüğü olan Microsoft, Mayıs ayında düzenlediği bir konferansta Windows 10’a ait birçok özelliği tanıttı. Bu özellikler arasında en çok dikkat çeken özellik ise “Your Phone” adlı araçtı. Bu aracın özelliği ise akıllı telefon cihazları ile Windows 10 sistemine sahip bilgisayarlar arasında bağlantı kurulmasını sağlamasıdır. Bu özellikle birlikte kişiler akıllı telefonlarındaki bazı içerikleri bilgisayarda doğrudan görüntüleme fırsatı elde edecektir. Bir diğer Your Phone özelliği ise gelen bildirimleri bilgisayardan kontrol etmeyi sağlamasıdır. 

Telefonlara gün içerisinde birçok bildirim geliyor. Bu bildirimlerin kontrol edilmesi bilgisayardaki işleri aksatabiliyor. Bu nedenle your phone uygulaması rahatlatıcı bir özellik sunuyor. Uygulamanın başka özellikleri de bulunuyor. Bu uygulama ile akıllı telefonlarda bulunan tüm fotoğraflar görüntülenebilir ve ayrıca yazılı iletişim kurmak için de your phone üzerinden mesaj gönderilebilir.

Your Phone birçok özelliğe sahip midir? Yeni kurulan bir araç olduğu için sınırlı özelliğe sahip olan your phone uygulamasında şimdilik sadece fotoğraf görüntüleme özelliği bulunuyor. İlerleyen zamanlarda yapılacak güncellemeler ile yeni özellikler eklenecektir. Bu güncellemelerle birlikte kişiler daha fazla kullanışlı özellikten faydalanacaktır.

Microsoft Your Phone uygulaması nasıl kullanılır?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Bu uygulamanın kullanılabilmesi için kişilerin bilgisayarlarının Windows 10 sürümüne sahip olmaları gerekiyor. Windows 10’un son sürümüne sahip olanlar ise Microsoft your phone uygulamasını indirerek kullanmaya başlayabilir. Uygula telefonla bilgisayar arasında uzaktan başlantı sağlıyor. 

Your Phone bir nevi Microsoft’ un WhatsApp tarzı Web sürümü. Microsoft Your Phone indirmek için “Microsoft Store” yi ziyaret ediniz.

Microsoft Your Phone nedir nasıl kullanılır

Microsoft Your Phone indirme

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Microsoft Your Phone nasıl kullanılırcontinue on pc nedir

Continue on PC nedir? Windows 10 bilgisayar üzerinden telefona bağlantı yapmayı sağlayan araçı uygulama. Android APK veya iPhone telefonunuza “Continue on PC” uygulamasını kurunuz. Windows 10 bilgisayarla telefonu bağlamak için aşağıdaki görselleri inceleyiniz.

Continue on PC nedirContinue on PC nasıl kullanılırContinue on PC ne demekwindows 10 telefona bağlanmatelefona nasıl bağlanılır


Güncelleme Tarihi: 24 Ağustos 2018, 15:42

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.