Mubi nedir ücretsiz izleme mümkün mü?

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Mubi nedir pek bilen yok diye düşünüyoruz ama dünya genelinde online sinema platformu olarak hizmet vermekte. Denemek isteyenler ücretsiz izleme mümkün.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Film platformları son zamanlarda baya bir ilgi gördü. Özellikle virüs nedenli pasif şu zamanlarda daha da ilgi arttı. Belli başlı çok sayıda yapımla ve çeşitlilik konusunda çoğu platform zaman zaman yetersiz kalabiliyor. Bunlara karşın kendi yapımlarıyla ön planda olan markalarda var. Örnek Netflix gibi ve özellikle dizi furyası git gide büyüyor. Bu yazımızda çok fazla kişinin duymadığı ama uzun yıllardır aktif olan bir platformu tanıtacağız. Tabi bu aralar ülkemizde yasal düzenlemelerle ilgili eksikliğinden dolayı hizmetinde erişim engeline takıldı ise resmi açıklamasında gerekli eksikliklerin tamamlanması için gerekli çalışmaları başlattıklarını duyurdular. Evet tanıtımda Mubi var.

Mubi, 2007′ de kuruldu ve sanırım 200 ülkede çevrim içi sinema hizmeti sunmakta. Değişmedi ise günlük bir yeni film ekleniyor ve bir ara İstanbul Film Festivalinde 12 film yayımlama kararını açıklamıştı. Bir ara Türkiye’ de hizmetine ara vermişti ve daha sonra geri döndü. Sanırım umduğu gibi gitmediğinden dolayı ara verdi ve çok sayıda platformun iş yapıtğını görünce geri döndü.

Şirket zamanında farklı bir adla aynı hizmeti veriyordu ama ne oldu ise adını değiştirdi. Türkiye yöneticisi ile yapılan görüşmede dünya çapında herkesin ismimizi rahat şekilde söyleyebilmesi için böyle bir değişim kararı alındı. Yani akılda kalıcı bir isimle değiştirmek istediler. 

Mubi Türkiye yöneticisine sorulan sorulardan biri sizin diğerleriyle farkınız nedir oldu. Cevabı ise yayınladığımız filmler genel geçer tarzda değil farklı dokusu olan yapımlara yer veriyoruz. İnsanları hayran kaldığı ve söz ettiği yapımlardır. Film seçiminde de iki ülkede yer alan ekibimiz tarafından dünyanın en iyi yapımlarını seçmek gibi bir misyonu var. Bazı yapıtlar pek duyulmamış ama işin ustaları tarafından çıkarılmış çalışmalar olabiliyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Türkiye’ de işbirliği yaptığınız yapımcı ve yönetmenler var mı sorusu içinde Türk filmleri ve yönetmeleri bizim için önem arz etmekte. Son yıllarda Türkiye’ de dünyanın dikkatini çeken yapımlar çıkıyor. Bir Türk dağıtım şirketi kurucu ortaklarımızdan biridir.

Mubi denemek isteyenler için 7 gün ücretsiz izleme imkanu sunuluyor. Sonrasında aylık 19.99 ve yıllık aldığınızda aylık 14,99′ a geliyor. 

Mubi nedir ücretsiz izleme mümkün mü?

Mubi ücretsiz izleme

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak