OK.ru nedir? Hesap nasıl açılır?

Andronova
Yazar Andronova 3 Minimum Okuma

OK.ru nedir ve Ok.ru nasıl hesap açılır detayını paylaştığımız haberimizde resimli anlatımla Gmail ile telefon numarası ile ve Facebook ile hesap açmayı anlattık.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

4 Mart 2006 senesinde Albert Popkov tarafından Rusya da kurulan, hem Rusya’ da hem dünya genelinde çok fazla bir kullanıcısı olan sosyal paylaşım ve video sitesi olarak kullanılan ağa OK.ru denir. Bu web sitesine kayıtlı olan kullanıcı sayısı 45 milyonu geçmiştir. Söz konusu web sitesini ziyaret eden günlük kullanıcı sayısı 10 milyondan fazladır. OK.ru web sitesi, dünya da en fazla ziyaret edilen web siteleri içerisinde 67. Sırada yer alır. Bu web sitesi, Rusya da en çok ziyaret edilen web siteleri sıralamasında 7. Sırada yer alır.

OK.ru hesap nasıl açılır?

OK.ru web sitesinde nasıl hesap açılır? OK.ru web sitesinde hesap açmak için öncelikle söz konusu siteye üye olmak gerekir. Bu siteye üye olmak için, ad ve soyadı yazılmalıdır. Doğum tarihini gün, ay ve yıl olarak yazmak gerekir. Telefon numarasının yazılması gerekir. Ülke seçimi yapılmalıdır. Geçerli bir elektronik posta adresi yazılmalıdır. Şifrenin doğru bir biçimde yazılması gerekir. OK.ru web sitesine üye olduktan sonra elektronik posta adresini ve şifreyi girerek söz konusu web sitesinde hesap açılır.

Sitenin paneli Türkçe dil desteğine sahip. Bu yüzden OK.ru hesap açma işlemini kolayca yapabilirsiniz.  

  • OK.ru telefon numarasıyla hesap açma
  • Pinterest ile bağlanma
  • Google Gmail ile OK.ru açma
  • Son olarak OK.ru Facebook ile bağlanma

gibi seçenekler var. Sizin için hangisi en kolayı ise bu seçenekle devam edin. Sosyal ağlarla bağlanmada bazı izinlere onay vereceğinizi hatırlatalım. Resimli anlatımı inceleyebilirsiniz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

OK.ru nedir? Hesap nasıl açılır?OK.ru hesap nasıl açılır?OK.ru hesap açmaOK.ru gmail ile hesap açmaOK.ru facebook ile hesap açmaOK.ru video indirmeOK.ru nasıl video indirilir

OK.ru video nasıl indirilir?

OK.ru sitesinden nasıl video indirilir? OK.ru web sitesinden video indirmek için, seçilen videonun Uniform Resource Locator(URL) linkini kopyalayıp, yeni sekme sayfasında başına m harfi ekleyerek istenilen videoları bilgisayara indirmek mümkün olur.

Bilgisayarlar ile sunucuların birbirleri ile iletişim sağladıkları sayısal verilere Uniform Resource Locator denir. Uniform Resource Locator, aynı zaman da web sitelerinin hedef kaynağını belirten verileridir.

Uyarı! OK ru hesap açma yazımızda OK.ru video indirme telif hakkı olmayanlar için yasal yaptırım söz konusu değil. Ama kişisel olan yani kişinin kendisine ait olan görüntüleri izinsiz indirmeniz de yine yaptırım söz konusu olabiliyor.

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak