Oppo Hyper Boost nedir

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Oppo Hyper Boost nedir ve ne işe yarıyor? Oyunlarda performansı sağlamak için geliştirilen teknoloji' nin adı. Bazı telefonlarda kullanılan teknoloji 2019' da hızla yayılacak.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Oppo’nun tanıtmış olduğu Hyper Boost teknolojisi, GPU performansını artırmakla birlikte standart yazılımı da güçlendirmiştir. Bu da oyun açılış hızında, bağlanma hızında ve üçüncü parti uygulamalarda ciddi performans artışı sağlamaktadır. Sadece GPU güçlendirmesi amaçlanmamış olan Oppo Hyper Boost teknolojisinde, telefonların genel anlamda daha da güçlenmesi sağlanmıştır. Yani sadece grafik birimi değil, bellek, işlemci, depolama, bağlantı yongaları ve ekran performansı alanında güçlendirme yapılmıştır.

Davranış Ayarlama fonksiyonu üzerinde etkili olan Hyper Boost teknolojisi, donanım frekansını 0,2 milisaniye gibi bir sürede optimize edebilmekte. Bu sayede hangi alanda hızlandırma yapmak isteniyorsa o alanda anında başarı elde edilebilmektedir.

Oppo Hyper Boost nedir

Oppo Hyper Boost güncellemesini hangi telefonlar alacak?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Oppo Hyper Boost teknolojisi ilk olarak Oppo R17 ve Oppo R17 Plus modellerine geleceği ifade edilmiş olması ile birlikte yılsonuna kadar diğer modellere de geleceği açıklanmıştır.

Hangi Oyunlar Oppo Hyper Boost teknolojisinden güç alacak? Oppo firmasının yapmış olduğu iş birlikleri ve anlaşmalar sayesinde Tencent, Netease, Unity ve Unreal gibi oyun geliştirici firmalar 150’den fazla oyunda Oppo Hyper Boost teknolojisinden güç alınacağını belirtmişlerdir. PUBG gibi son dönemlerin en popüler oyunlarının, bu teknolojiden direk destek alacağı ifade edilmiştir.

Polimorfik ağ hızlandırma teknolojisinin yanı sıra bağlantı ağ kanallarının arasında gerçekleşen trafiğin akıllıca dağıtılması güncellenerek hızlandırılacağı ifade edilmiş olup, bunun da Oppo Hyper Boost teknolojisi kullanan oyuncuları kullanmayan rakiplere karşı daha avantajlı konuma getireceği belirtilmiştir. 

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak