Peak com reklamı nedir Peak ne iş yapar?

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Peak com nedir ve Peak ne demek? Peak reklam filmi çok şaşırttı. Türkiye' de ilk kez bu şekilde bir reklam filmi aynı anda şaşırttı. Peak Games şirketi hakkında merak edilenler!

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Peak, açıklamasında 8 sene önce İstanbul’ dan başlayarak dünya geneline uzanan teknoloji şirketlerinden biri olduğunu resmi sitesinde açıklıyor. Şirket, takımla gelişmeyi her şeyin üstünde tuttuklarını ve global olarak etkin bir şekilde geliştirmek için bu inançla yola çıktıklarını vurgulamakta.

Peak com ne işe yarar? Mobil uygulamaları geliştirmekte, dünyada en büyükler arasında yer aldıklarını, 193 ülke ve 300 milyan çok kişinin uygulamalarını kullandıklarını belirtiyor. Türkiye için önemli sayıda çalışma arkadaşı aradıklarını ve hangi alanlarda iş alımı yapacaklarını web sitelerinde duyurdular.

Peak Games, çok sayıda kanalda aynı anda yayınladıkları reklam filmi ile bir an da Türkiye genelinde herkesimde tanınan bir şirket oldu. Reklamı izleyenlerin çoğunın ilk izlenimi ilgili kanal hacklediler düşüncesi oldu. Yani dikkat çekmeyi başardılar. Normal reklam filmleriyle günlerce veya aylarca yayınladıktan sonra ulaşabilecekleri tanıtıma bir reklam gösterimiyle ulaştılar.

Peak com reklamı nedir Peak ne iş yapar?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Peak com nedir

Peak com nedir? Peak, 2010′ da İstanbul’ da başlayan global teknoloji şirketi hayali geleceğe bir nevi tohum eker gibi filizlendi. Şirket çalışanları, Peak’ i biçimlendirme arzusuyla bir araya geldikleri ve büyük hayalleri gerçekleştirmek için, mobil oyunlar ilk hedefi oldu. Oyunlarla yaşı, cinsiyeti ve milletleri aşan evrensel bir etkinlik olarak görerek dünya geneline hitap etmeyi hedeflemiş. 

Şirketin en dikkat çeken yakın zamandaki projelerinden Toy Blast ve Toon Blast olmuş. Bu oyunlar ilgili kategorisinden farklı işler çıkararak oyun alanına katkıda bulunmuş. Şimdiki hedelerinde oyunlarda büyümelerini sürdürmek ve başka teknoloji alanlarını da genişletmek. 


Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2019, 01:34

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak