Samsung Email Plus nasıl indirilir nasıl kurulur

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Google' un güvensiz olarak bildirdiği Samsung' un mail uygulamasının yerini alacak olan Email Plus yakında kullanıcılarıyla buluşacak. Samsung Email Plus nedir nasıl kullanılır?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Bir iki ay önce Samsung cep telefon kullanıcılarının bazıları Google’ dan bir uyarı maili aldı. Google, mail’ de Samsung’ da yer alan genel mail uygulamasının yeterli güvenirliğe sahip olmadığını yani güvensiz olduğu uyarısında bulundu.

Telefonlarda standart olarak kullanılan dahili e-posta uygulaması için uzun yıllardır ilk defa bu şekilde bir uyarı Samsung kullanıcılarına gitti. Bu durum için Samsung gerekli adımları attı.

Gelen e-posta samsung kullanıcılarını tedirgin etti. Bazıları acaba sahte (fake) bir posta mı diye düşündü. Malum Samsung gibi bir markanın e-posta uygulamasında güvenlik açığının olması normal değildi. 

LetsGoDigital’ in sızdırdığu bir raporda yeni Samsung e-posta uygulaması “Email plus” olacak. İlk deneme Note 10′ da gerçekleşebilir. 

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung Email Plus çıkışı

Samsung Email Plus, Google tarafından Samsung kullanıcılarına giden bir bildirim mesajıyla ortaya çıkan ve Samsung’ un yeni e-posta uygulaması olan email plus yakında kademli olarak kullanıcılara ulaşacak. 

Samsung Email Plus uygulaması yolda. Samsung e-posta uygulaması yenileniyor. Daha güvenli bir mail uygulaması ile karşımıza çıkacak olan Samsung’ un belki bazı yenilikleri uygulamasına ekleyebilir.

Sorun ilk ortaya çıktığında şirket bazı yamalarla yani güncellemelerle bu sorunu çözebileceğini düşündü. Ama şikayetler artması ile farklı yollara gitmek zorunda kalan Samsung, yeni bir dahili uygulamaya start verdi.

Güncelleme paketleri güvenlik açığını ortadan kaldırılamayacağı düşüncesi ağır bastı ve yeni uygulama için kollar sıvandı.  

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung Email Plus nasıl indirilir nasıl kurulur

Samsung Email Plus nasıl indirilir?

Samsung email plus şu an için sadece Samsung cihazlarda kullanıma açılacak. Samsung tablet ve telefonlarda güncellemeyle kullanıcılarına ulaşacak. Google ve Samsung mağaza uygulamalarında da yerini alacak. Uygulama tüm Android kullanıcılarının kullanımına açılmayacak.

Samsung email plus apk indirme işlemi otomatik bildirimle gelebilir. Ya da kapsamlı güncelleme ile kullanıcılarına açılabilir. Resmi mağazasında ve Google Play’ da da yer alacağını şimdiden duyuralım. Samsung Email Plus kurulumu diğer uygulama ve uygulamalar gibi çalışacak. Sadece daha güvenli ve ek özelliklerle gelebilir. 


Güncelleme Tarihi: 19 Temmuz 2019, 02:42

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.