Threads nedir nasıl kullanılır

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Instagram yeni bir mesajlaşma uygulamasını test ediyor. Threads adı verilen uygulama Facebook içinde kullanılacak. Instagram Threads nedir ve nasıl kullanılır?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Instagram, yeni bir mesajlaşma uygulamasını test ediyor. T. Verge’ nin yer verdiği haberde yeni özelliğin hem Facebook’ ta hem de instagram’ da kullanılacak.

Mesajlaşmada farklı bir deneyim kazandıracak uygulamanın adı Threads olacak.

Instagram’ ın Direct uygulamasından istediği verimi alamaması nedeniyle farklı arayışlara geçmişti. Direct pekte kullanıcıları memnun etmemişti. Şirket kullanıcı odaklı instagram ile senkronize şekilde çalışacak başka bir uygulama geliştirdi.

Threads nasıl kullanılır ya da kullanılacak?

Threads, instagram’ ın yeni mesjalaşma uygulamasının olacağı söyleniyor. Instagram uygulamasındaki gibi yakın arkadaşlar listesinin olacağı ve uygulamanın tümünde yakın arkadaş listesi kullanılabilecek. Arkadaş listesinde yer alan kişiler, mesajlaşırken sizin şarj seviyenizi, hızınızı ve konumunuzu takip edebilecekler.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Threads’ de hikayeleri görebileceksiniz ve gelişim aşamasında ek bazı işlevlerde eklenecek. Yeni uygulama Threads, gençlerin ilgisini çekeceği ve popüler olacağı bekleniyor.

Threads ne zaman çıkacak? Henüz resmi bir açıklama gelmediğinden bir tarih söz konusu değil. Ama instagram’ ın kendi içerisinde uygulamayı test ettiği belirtiliyor.

Threads nedir nasıl kullanılır

Instagram’ ın bu konu için önemli bir değişime ihtiyacı vardı. Önceki uygulaması hem itici geliyordu hem de pek kullanışlı görülmüyordu. Yeni uygulama eğer istenileni verirse gerçekten önemli seviyede bir kullanıcıya ulaşacak.

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir