TikTok betanın süresi doldu

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

TikTok betanın süresi doldu nedir veya ne demek şeklinde az sayıda kişinin sorduğu oluyor. Pek beta sürüm kullanılmıyor ama özellikle merak edenler oluyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

TikTok beta sürüm kullananlarda ilgili yeniliğin tam sürüme geçmesiyle betanın süresi doluyor ve resimdeki uyarıyı alıyorsunuz. Diğer bazı uygulamalarda olduğu gibi sürekli beta kullanım yer almıyor. Katılan kişi özelliği ilk denemiş oluyor ve son kullanıcıya ulaştığında deneme sürümünden çıkıyor.

Beta tercih edenler için bilinmesi gerekenlerden bazıları şöyle:

  • Kararlı bir sürüm olmadığından hatalarla karşılaşılabilir.
  • Tam anlamıyla güvenli olmayabiliyor.
  • Uygulama tekrardan kurulması gerekebiliyor.
  • Hesaba ceza geldi ise dönüşte problem görülebilir.

Bazı uygulamalarda geçişlerde profil veya paylaşımlarda sorunlar çıktığı görülmüştür. Bazen önceki paylaşımların bazılarının görülmediği ama zamanla yansıdığı biliniyor.

TikTok beta süresi doldu ise;

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Uygulamayı açamazsınız ve dokunduğunuzda aynı uyarıyı alırsınız. Yapmanız gereken uygulama indirme mağazanız örnek App Store’ ye girip tekrardan uygulamanın indirilmesi. Otomatik geçiş yapacaktır.

TikTok betanın süresi doldu


Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2020, 12:19

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir