TikTok pro hesabı yükselt geçiş

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

TikTok pro hesabı ne işe yarar diye soranlarınız için açıklama ve nasıl geçilir resimlerle anlatmaya çalıştık. Tekrardan eskiye dönmek isteyenler aynı yerden işlem yapabilir.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

TikTok uygulamasında yer alan “Pro hesabı yükselt” özelliği ile karşılaşanların geneli pro hesap kullananlar oluyor. Bu seçeneği onayladığınızda daha sonra yeni bir seçenek daha açılacak ve yükselt önerisi sunulacak. Bu özellik bir öncekine göre ek bazı seçenekleri sunmakta. Örnek web sitesi eklemenize imkan veriyor.

Pro’ ya geçenler isterse takipçi ve ziyaretçiler için bir iletişim e-posta hesabı ekleyebiliyor. Bu çoğunlukla ticari ve kurumsal hesaplarda önem taşıyabiliyor.  

  1. Uygulamanın ayarlarına giriyoruz.
  2. “Hesabı yönet” bölümüne geçiyorsunuz.  
  3. “Pro’ ye geçiş yapmışsanız hesabı yükselt olana dokunun.  
  4. Hesap tipini seçiyorsunuz “İçerik üreticisi” (Ünlüler tanınmış kişi ve içerik üreticisi) ve “İşletme” (Marka, şirket ve hizmet sağlayıcı))
  5. Sizinle alakalı bir kategoriyi seçiniz ve onay mesajını bekleyiniz.

Profilinize girdiğinizde değişimleri göreceksiniz. Artı analiz kısmı daha detaylı olacak. Tekrardan kişisel hesaba dönmek isteyenler yine aynı şekilde ilgili ayarlardan yapabilirler.

Bu bölüm gördüğümüz kadarıyla gelişimi devam ediyor. Yani tam oturmamış ve ek yenilikler yakın bir zamanda eklendiğini belirtelim.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

TikTok pro hesabı yükselt geçiş

TikTok pro hesaba nasıl geçilir


Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2020, 14:12

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.