WhatsApp hatırlatıcı özelliği Any .do nedir?

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

WhatsApp hatırlatıcı Any .do nasıl kullanılır sorusundan önce Any.do nedir açıklamasını bir ele alalım. WhatsApp ile anlaşma yapan bir şirketin uygulaması hizmete alındı.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

WhatsApp’ a gelen bir güncellemeden sonra hem iPhone’ da hem Android’ de yeni bir özellik ortaya çıktı. Tabi ücretli bir özellik olduğu şimdiden belirtelim. Arka planda entegrasyon çalışmaları süren “WhatsApp hatırlatıcı” için son kullanıcı sürümü hayatımıza girdi. Yeni özellik “Any.do” üzerinden kullanıma sunuldu. Peki WhatsApp hatırlatıcı nedir veya Any.do nedir nasıl kullanılır?

Any.do ile anlaşma yapan WhatsApp bu uygulamayı kendi bünyesinde kullanma kararı aldı. Yakın bir zamanda Any’ dan yapılan anlaşma bilgisi duyurulmuştu.

WhatsApp ücretli uygulamasında hatırlatıcı özelliğini sunacak. Yalnız bu uygulamanın şu an için yanlış anlamadıysak aylık 5.99 dolar bir ücreti var. Normalde uygulama kendi başına 7 günlük ücretsiz ve sonrasında hatırı sayılır bir ücret alınıyor ama WhatsApp üzerinden kullanmada daha uygun bir ücret alınıyor.

Any.do nedir?

Any.do, daha çok hatırlatıcı görevi yapan bir uygulama. Görevleri, notlarınızı ve hatırlatıcıları tek bir uygulama üzerinden düzenleyip ulaşabilirsiniz. Cihazların hemen hepsi ile sorun çıkarmadan senkronize olabiliyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Uygulamada yer alan akıllı hatırlatıcı ile, hiçbir önemli gününüzü unutmayacaksınız. Uygulamada yer alan temaların güzelliği ve turbo şarj özelliği ile zamandan tasarruf edeceksiniz.

Any.do yüklü cihazlardan kayıtlarınıza sorunsuz erişme ve senkronize özelliğine sahip bir uygulama. Tüm telefonlardan, tabletlerden ve laptop bilgisayardan otomatik anlık kayıt işlemi sorunsuz işlemekte. Üst düzey bir kontrol paneline sahip arayüzle kullanım kolaylığının keyfini süreceksiniz. www.andronova.net

WhatsApp hatırlatıcı özelliği Any .do nedir?WhatsApp hatırlatıcı nasıl kullanılır

whatsapp hatırlatıcı nasıl kullanılırwhatsapp hatırlatma uygulamasıany.do whatsapp' a bağlama

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

whatsapp' ı any.do bağlama

WhatsApp hatırlatıcı nasıl kullanılır?

Şu an için henüz bazı taşlar yerine oturmadı. Any.do fiyatı ve aylık ücret alınması bu hizmetin kullanılmasında yetersiz bir orana ulaşacağı tahmin ediliyor.

  • Any uygulaması App Store ya da Android ise Google Play üzerinden indirin
  • Any.do abone olma yani kaydolmanız gerekiyor
  • Hatırlatıcıyı oluşturun
  • WhatsApp bağlantısını yapın
  • Sonra zamanı geldiğinde WhatsApp üzerinden size hatırlatma mesajı gelecek.
  • Bağlantı için uygulamanın ayarlarına giriniz
  • Integrations bölümüne geçin
  • WhatsApp yeni yazana dokun
  • “Premium yükselt ile devam edin.

Any.do indirme sayısına bakıldığında sadece Android cihazlarda 10 milyonu aştı. Tabi bu sayı WhatsApp’ tan önce vardı. Şu an sanırız yeni özellik bölgelere göre kademeli şekilde kullanımda olacak.


Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2019, 11:47

ETİKET:
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.