PayPal Türkiye' ye tekrar geri geliyor

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Paypal Türkiye' ye tekrar geri mi dönüyor? Paypal ne zaman tekrar Türkiye' de hizmete girecek? PayPal Türkiye' ye tekrar geri geliyor acaba ne zaman diyenler net cevap düzenlemede.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

PayPal Türkiye‘ ye tekrar geri geliyor. BDDK tarafından lisans başvurusu red edilen Paypal, Türkiye için düzenlemeleri yapıyor. İstenilen düzenlemeler yapılırsa belki dönüş yapabilir.

Paypal, Türkiye yasalarına uymaması, vergi ödememesi ve işlemlerin Türk serverları üzerinden yapmaması nedeniyle Haziran’ da lisansı iptal edildi. BDDK, Paypal’ ın üzerine düşeni yapması şartıyla tekrar hizmetlerine devam edebileceğini açıklamıştı. Paypal’ ın kapanması ile ilgili detaylara Paypal Türkiye kapanıyor haberimizden ulaşabilirsiniz.
 

PayPal Türkiye’ ye geri geliyor mu?

PayPal Türkiye' ye tekrar geri geliyor

PayPal, Türkiye hizmeti kapatıldığından beri gerekli düzenlemeleri yaptığının mesajını vermişti. Cross Border, 2017 yılında serverların Türkiye’ ye taşınacağını açıkladı. Gerekli düzenlemelerinde yapılacağını belirten Paypal, sorun çıkmazsa tahmini gelecek yıl Türkiye’ de hizmete tekrar açılacak.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Paypal Türkiye hizmetinin kapatılması açıklaması

PayPal Türkiye’ de hizmetini neden durdurdu? Türkiye’ ye ödeme faaliyetleri için yaptığımız lisans başvurusu BDDK tarafından red edildi. Bundan dolayı Palypal faaliyetlerini durdurmak zorundaydı. Gelecekte Paypal, Türkiye müşterileri için yeniden hizmet verebilmesi için gerekli düzenlemeleri yapıp tekrar lisans başvurusu yapacaktır.

PayPal Türkiye tekrar geri geliyor

Paypal’ ın üzerine düşeni yapması hem Türkiye devletini, hemde Türkiye kullanıcılarını memnun edecektir. Müşteri hizmetleri


Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2018, 00:54

ETİKET:
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.