Netflix telefonda nasıl izlenir

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Netflix telefonda nasıl izlenir diye hazırladığımız ücretli kullanım ve ücretsiz kullanım hakkında bilgilendirme yazımızla Netflix Android ve iPhone uygulaması önerisi yapıldı.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Netflix, dünya geneli en çok kullanılan platformlardan biri. Türkiye’ ye de girerek yeni yeni Türk yapımlarına yer vermeye başladı. Aynı zamanda kendi yapımı Türk dizileri de yayınlamaya başladı. Yavaş yavaş Türkçe yapımları listesini büyüten şirket ülkemizde de çokça kullanılan hizmetlerden biri oldu.

Telefonda Netflix kullandınız mı? Biz fazlaca kullandığımız bir uygulama olan Netflix’ in görüntü kalitesi gerçekten çok başarılı. Ama bilgisayar tarayıcısı üzerinden denediğimizde uygulamadaki gibi bir kaliteyi yakalayamadık. Bunun içinde Netflix Windows 10 bilgisayarda uygulama ile kullanmanızı öneririz.

Netflix telefonda kullanma

Netflix iPhone ve Android uygulmalarıyla kaliteli görüntüsüyle abonelik hizmeti bulunmakta. İşletim sisteminin mağazasından Netflix uygulaması indirip ve üye olduğunuzda isterseniz otuz gün ücretsiz olarak full paket yani premium abonelikten faydalanabilirsiniz.

Ücretsiz Netflix için kredi kartıyla işlem yapmanız gerekiyor. Ücretsiz kullanım süresi dolduğunda otomatik olarak ilgili paketten ücretli olarak devam eder. Netflix size bedava kullanım süresinin dolmasına üç gün kala uyarıda bulunur. Süreniz dolmadan Netflix üyeliğini iptal ederseniz, bir ücretlendirme olmayacaktır.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Netflix telefonda nasıl izlenir

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.