Nokia 5 Android 9.0 güncellemesi detayları

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Nokia 5 Android Pie güncellemesi hakkında yeni bilgilere göre devamı gelebilir. Yeni sürümlerin şimdilik geleceği yönünde açıklamalar yapıldı. Tabi Nokia' da değişim olmazsa!

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Nokia, ilk klasik telefon üreticileri arasında belki de dünyada en çok bilinen markadır. Bu sayede dünya genelinde milyonlarca telefon satmış ve kaliteli bir müşteri portföyüne sahip olmuştur. Akıllı telefonların günümüz yaşantısına girmesinden sonra ise Nokia markası, belirli bir süre piyasada uzak kalmıştır. Piyasaya yeniden güçlü bir şekilde girmek ve güçlü üretici firmalarını geride bırakmak için Ar – Ge çalışmalarına önem veren Nokia, bunun için farklı telefon modelleri çıkartmıştır. Bu telefon modellerinin en bilindik özelliği ise Android altyapısı ile farklı bir kullanım hissi uyandırmasıdır. Android sistemine gelen güncellemeler, Nokia tarafından da takip edilmekte ve bu sayede rahatlıkla kullanıma sunulmaktadır.

Nokia 5 Android Pie güncellemesi

Nokia tarafından Nokia 5′ ile Nokia 3 ve Nokia 6 güncelleme desteği açıklandıktan sonra kullanıcılarını memnun etti. Ama güncelleme takvimi geçiktirildi. 

2017 yılının sonunda piyasaya sürülen ve başarıyla piyasada kendisine yer edinen Nokia 5, Snapdragon 43 işlemcili ve 2 GB Ram ile 16 GB depolama alanına sahiptir. Bunun yanında 13 MP kamera ve 3000 mAh kapasiteli bir durumuyla da, orta segment telefonlar arasında en çok tercih edileni olmuştur. Nokia 5 telefonuna gelen güncelleme ile birlikte, artık kullanım anlamında çok farklı bir arayüze sahip olmak mümkündür.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Nokia 5 Android 9.0 güncellemesi detayları

Android Pie güncellemesi ile gelenler

Android 9.0 güncellemesi ile birlikte, artık Arayüz daha yuvarlak bir tasarıma sahip olmaktadır. Aynı zamanda menüdeki ara geçişler ve uygulamaların tasarımları çok daha özel bir şekilde belirlenmiştir.


Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2019, 13:05

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir