Nokia' dan Android 8.0 (Oreo) ve Android P sözü

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Eskinin en iyi en kaliteli cep telefon markası Nokia, telefonlarında Android Orea ve Android P güncellemesi sözünü verdi. Tüm cihazlarda Nokia 3, Nokia 5, Nokia 6 ve Nokia 8 gelecekmiş!

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Nokia, Filipinler’ de yaptığı açıklamada tüm telefonlarında Android Oreo ve Android P güncellemesi yayınlanacağı sözünü verdi.

Nokia, gerçek manada Android işletim sistemine geçtikten sonra çıkardığı Nokia 3, Nokia 5, Nokia 6 ve Nokia 8 modelleri ile mobil alanda tekrar yerini almayı hedefledi. Ama genelde kullanıcıları endişelendirdiği konu ise satış sonrası destek. Yani hem teknik hemde yazılımsal anlamda desteği olup olmayacağı. Sanırım bunun farkında olan Nokia, verdiği sözle ilerleme sağlamak istiyor.

Yeni Android sürüm sözü Nokia 8 lansmanında verildi. Hatta Android güncellemelerin çoğu üreticiden önce yayınlayacakları da belirtildi. Güncelleme alacak telefonlar 2017 yılında çıkarılan modeller olacak. 

Nokia yöneticilerinden Mead; “Çoğu cihaz Android 5.0 ve Android 6.0 sürümü alırken siz Android 6.0, Android Oreo ve Android P alacaksınız.”

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Bakalım Nokia’ nın bu sözü satışlarını nasıl etkileyecek!

Nokia, Android Oreo ve Android P sözü

Nokia' dan Android 8.0 (Oreo) ve Android P sözü

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.