Note 8 şarj tamamen bittiğinde açılmıyor

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Samsung' un yeni cep telefonu Note 8' de açılmama sorunu ortaya çıktı. Kullanıcı şikayetlerinde telefonun şarjının tamamen bittikten sonra cihazın açılmadığını ilettiler.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung, Galaxy Note 8 ve Note 8 Plus modelerinde ortaya çıkan batarya sorunuyla başı dertte.

Samsung’ un yeni Note serisinde pil tamamen bittikten sonra cihazda açılmama sorunu görüldü. Sorun şu an bazı kullanıcılarda yaşandı. Samsung ise istenildiği takdirde cihaz değişimi yapılacağını açıkladı.

Sorun nedir? Sorununun batarya kaynaklı mı yoksa başka bir nedeni mi var şu an için net bilgi bulunmuyor. Daha önce Note 7 faciyası nedeniyle batarya konusunda titiz davranan Samsung, bataryalarda 8 noktalı güvenlik diye adlandırdığı testlere başlamıştı. 

Galaxy Note 8 şarj bittikten sonra açılmıyor!

Galaxy S8++ modelinde de aynı sorun görüldü! Nadirde olsa bu model içinde bazı kullanıcı şikayetleri gelmişti. Yapılan kontrollerde yazılım kaynaklı sorundan dolayı bataryanın tamamen bitmesine neden oluyor. Note 8 için durum netleştirilmesi adına sorunla karşılaşan kullanıcıların Samsung yetkili servislerine cihazlarını bırakmaları istenildi.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Yazılım sorunu pil şarjını sıfıra indiriyor. Ama sıfırlansa da cihazın açılabilecek seviyesinde bir enerjinin bırakıldığı açıklandı.

Cihazlarını şu an için servislere bırakmak istemeyen kullanıcılar Note 8′ in şarj seviyesini sıfırlamadan şarj etmeleri önerildi. Şarj seviyesi % 5 ideal bir seviye.

Note 8 şarj tamamen bittiğinde açılmıyor

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.