Call of Duty Mobile 150 milyon indirme rekoru

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Ücretsiz mobil oyunların indirme sayılarında inanılmaz artış gözlemlendi. PUBG Mobile tahtını sallandırdığı iddialarına neden olan oyun Call of Duty mobil indirme rakamları açıklandı.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Mobil oyunlar 2-3 yıldır rekor seviyeye ulaştı. Artık oyun endüstrisi için önemli paya sahip olan mobil oyun pazarına ciddi yönelmeler bulunuyor. Özellikle şu aralar PUBG ve Call of Duty ciddi indirme sayısına ulaştı.

  • PUBG Mobile 600 milyonu aşıyor
  • Call of Duty 150 milyona ulaştı

Son açıklanan veriler bunlar. C.O.Duty için yayınlanan verilerde ilk hafta için 35 milyon civarı indirme sayılarına ulaşan verilerin son güncel halinde 4. çeyrek verileri 150 milyonşa açıklandı. Yani kendi içerisinde rekora koşuyor. Alacağı yeni güncellemelerle daha çok kullanıcının ilgisini çekeceği bekleniyor.

Call of Duty için PUBG’ a kafa tutacağı söylentileri dolaşıyor. Nedeni ise ücretsiz daha fazla imkan sunması. Bir iki ay içerisinde indirme sayısında daha büyük değişimler gözlenebilir.

Geçmişte mobil uygulamaların çok büyük paralar kazandırdığına şahit olmuştuk. Şimdilerde mobil oyunlara büyük ilgi olduğunu görüyoruz. Tabi uygulamalar gibi çok fazla yönelmeler olmasa da ciddi ciddi emek veren firmalarla karşılaşabilirsiniz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Call of Duty Mobile 150 milyon indirme rekoru

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak