En ucuz PUBG Mobile hesap satışı tehlikesi

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

En ucuz PUBG Mobile hesap satışı ilanlarına dikkat. Seviye, full, maskaralı veya buz diyarı gibi satılan hesapların detaylarını görmeden alım yapmayınız.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

PUBG, şu an için oyun sektöründe lider listesinde yerini koruyor ve oyuncuların ilgisini hep üzerinde tutmak için kendini ara ara güncelliyor. Çıkardığı yeniliklerle dolu dolu anlar yaşatan oyun için büyük eleştirilerde gelmeye devam ediyor. Her çıkan güncellemenin ardından genelde bir sıkıntı eleştirilir. Tabi zamanında çok sık yaşanan donma ve oyundan atılma problemleri belki eskisine nazaran daha azdır diyebiliriz. Ama eskiden bu zamana kadar gelen durum ise ban sorunu. Bazıları haksız yere yapıldığını düşünürken bazılarında ise hatasını kabul edip yardım isteyebiliyor.

Yakın bir yıl içerisinde PUBG satışları baya bir yol aldı. Çok sayıda sitede online veya iletişimle satışla karşılaşıyoruz. Bunların bir kısmı fake olabiliyor veya farklı bir hesap veriliyor. Hatta hiç bir hesap verilmeden para alınabiliyor. Hele dolandırılan bir çocuk olunca iş uzamıyor. Malum yaş, çevre ve aile faktörü. Her insan az veya çok bir şeyden muzdarip olur veya başına unutamayacağı işler açılır. İnternetten satın alınan şeylerde her zaman güvenli sitelerin tercih edilmesi ve mümkünse get yani site üzerinden kredi kartı ödeme sisteminin kullanılmasını öneriyoruz.

PUBG Mobil hesap satın alımda dikkat edilecek hususlar:

  1. Kredi kartı tercihi olan siteler kesinlikle bilinenler olmasına dikkat ediniz. Gittigidiyor, N11 ve Sahibinden gibi şirketler olabilir. 
  2. Alım işlemlerinde kesinlikle sanal kartın kullanılmasını öneriyoruz.
  3. İşlem yaptıktan sonra mobil şube üzerinden karttın yurt içi ve dışı alışverişlere kapatmanızı öneririz. Böyle bir seçenek olmayanlarda limit 0 yapılabilir.
  4. Size güvenirliğini kanıtlamak için verilen WhatsApp numaralarına dikkat ediniz. Çoğu başkalarının adına veya kapanı hatlar üzerinden açılan hesaplardır.
  5. Bazı hesaplarda kısmi ban veya ceza olabiliyor. Hesabın bazı özellikleri belli bir süre kısıtlanmış olabilir.

İlanlara baktığımızda klan 10 seviye, 67 level, 7. seviye, full yükseltilen hesap, maskaralı hesap, 64 level, buz diyarı 7 seviye ve dahasıyla karşılaşıyoruz. Mümkün olduğu kadar hesabın detaylarına uzak bağlantıyla incelenmesini öneriyoruz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

En ucuz PUBG Mobile hesap satışı tehlikesi

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak