Klasik oyun Capcom artık iOS ve Android telefonda

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Capcom oyununu akıllı telefonlar oynayabilir miyiz? Android veya iOS işletim sisteminin yüklü olduğu akıllı telefonlarda Capcom oyununu nasıl oynarız? Nasıl yüklenir?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Mobil telefonlarda artık bütün eğlence faaliyetlerini kullanıcılar yapmaktadır. Akıllı telefonlarınıza özel oyunlar artık yazılarak piyasaya çıkmaktadır. Yeni oyunlar telefonlar için çıkarıldığı gibi daha önce çıkmış ve klasik olmuş oyunlarda son dönemlerde tekrardan aynı popületisini yakalamak için akıllı telefonlara uyarlamaları yapılmaktadır.

İşte o klasik oyunlardan birini bu haberimizde yayınlayarak hangi linklerden indirebileceğinizi paylaşacağız 1980’li yıllarda piyasa çıkan ve çıktıktan sonra uzunca bir müddet oyun dünyasında en çok beğenilenler arasında kalan ve şuan günmüzde klasikler arasında yer alan Capcom oyunuda rtık diğer mobil oyunlar gibi android ve iOS mağalarındaki yerini aldı. Bu oyunda herkesin bildiği gibi ikinci dünya savaşı döneminde sizlere verilen bir uçak ile vereceğiniz mücadeleyi konu edinmektedir.

Capcom daha öncedec çıkarmış olduğu ve klasikleşen oyunlarını mobil sektöre uyumlu hale getirerek android ve app store mağazalarında yayınlamaktadır. Capcom şirketinin son yayınladığı oyun ise 1984 yılalrında oynanan ve kalsik haline gelmiş 1942 oyunudur.

Capcom oyunu iOS iPhone ve Android telefonlarda

Klasik oyun Capcom artık iOS ve Android telefonda

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Bu oyun ilk zamanlarda atari salonlarında kullanıcılarının beğenisine sunulan oyun daha sonra teknolojinin gelişmesi ile birlikte oyun severleirn evlerine konuk oldu. Oyun konsolları ile bir çok evde oynanan 1942 oyunu daha sonra ise teknolojinin ilerlemesi ile birlikte artık ceplerimizde taşıdığımız akıllı telefonlarda yer aldı. Şimdi bu oyunu iOS ve android işletim sistemlerinde oynayabilirsiniz. 2. dünya savaşının ana temasında oynanan aoyun bir uçak kontrolünü szilere vererek karşınıza gelecek olan hedefleri vurmanız istenmektedir.

Bu nostalji oyunu diğer yeni çıkan oyunlar gibi çok detaylı bir görselliğe sahip değildir. Fakat ilk çıktığı dönemlerde olduğu gibi halen oynayanları zorlamaktadır. Bu oyunu kurduğunuzda ise iki farklı oyun modu bulunmaktadır. Bunlar klasik ve casual şeklinde adlandırılmaktadır. Bu oyun modlarında almış olduğunuz puanlar dünyada oluşturulan sıralamalara göre değerlendirilerek sizlere sıralama verilmektedir. Şuan için ücretli olan bu oyunu firma tanıtım fiyatı olarak uygun bir fiyata satılmaktadır.

iOS işletim sistemi indirme linki; itunes.apple.com/tr/app/1942-mobile/id1201655131?mt=8

Android işletim sistemi indirme linki; play.google.com/store/apps/details?id=jp.co.capcom.mobile1942wd

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image


Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2017, 12:56

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir