Playstation 4 ücretsiz oyunlar

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Playstation 4 konsolu için genelde en iyi oyunlar ücretli oluyor. Ücretsiz oyunlar ise çok az yer almakta. Öneri olarak 2 oyuna yer verdik. Bunun dışında ücretsiz oyunları incelemeniz için adres.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Oyun severler için kaliteli görseller ile birlikte satışa çıkarılan pek çok Playstation 4 oyunu bulunmaktadır. Çoğu oyunun ücretli olarak satışta yer alması ve oyunların çok pahalı olması oyun severler adına alternatif oyun seçenekleri için araştırma yapılmasına neden olur. Playstation 4 cihazı olan kişiler için ücretsiz olarak oynanabilecek olan birçok oyun seçeneği bulunur.

Blacklight: Retribution oyunu

Call of Duty oyununu andıran bir oyun olarak oyun sektörü içerisine dahil edilmiş olan Blacklight: Retribution oyunu ücretsiz olarak Playstation 4 cihazlarında oynanabiliyor. Oyun içerisinde para ile satın alınabilecek farklı özellikler yer almakla birlikte çeşitli yükseltmeler de yapılabiliyor. Oyuncunun seviye atladıkça farklı silahları satın alabiliyor olması oyunun heyecanını daha da arttırıyor. Blacklight: Retribution Playstation 4’de ücretsiz oynanabilecek oyunlar arasında yer alıyor.

Playstation 4 ücretsiz oyunlar

DC Universe online oyunu

Çizgi roman üretici markalarından bir tanesi olan ve pek çok süper kahramanı bünyesinde bulunduran DC, Playstation oyunlarında da bu kahramanlara yer veriyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

DC Universe Online oyununun mantığında çizgi romanda yer alan kahramanlardan iyi ya da kötüleri oyuncunun kendisine akıl hocası olarak seçmesi yer alıyor. Batman, Superman, Joker, Harley Quinn, Lex Luthor gibi birçok DC karakteri oyun içerisinde bulunuyor. DualShock 4 kullanılarak rahatlıkla oynanabilecek olan bu oyun seçeneği Playstation 4 cihazlarında ücretsiz olarak oynanabilecek oyun seçenekleri içerisinde yer alıyor.

Daha fazla oyunlara bakabileceğiniz ve detaylarını inceleyebileceğiniz resmi web sitesi aşağıda yer almakta. 

Playstation 4 oyun indirme adresi: store.playstation.com/tr-tr/grid/STORE-MSF75508-DISCOVERF2P/1?price=0-0


Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2018, 15:01

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak