Pokemon Go oyununun çalışmayacağı telefonlar

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Pokemon Go Android uyumluluk sürümü değişiyor. Artık belli sürümün altında kalan telefonlarda Pokemon Go çalışmayacak. Daha yeni modellere geçiş dayatması.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Türkiye’ de resmi durumda yayına girmeyen Pekomon Go için kötü bir haber var. Belli sürümdeki telefonlarda oyun çalışmayacak. Daha öncede Apple’ ın Watch için söz konusu olan bir durum Android kullanıcılarına da geliyor.

N. Games şirketi aldığı karar doğrultusunda yapacağı güncelleme ile bazı Android sürümlerde oyunun çalışmayacağını duyurdu. Kararın hayatımıza giriş tarihi Temmuz’ un başlangıcı. 

Yeni Pokemon Go sürümü donanımı düşük telefonlarda ve sürümü düşük modellerde çalışmayacak. En azından sağlıklı bir şekilde oynanamayacağını söyleyebiliriz.

Pokemon Go Android sürüm desteği

Anlağımız kadarıyla üreticinin oyundan artık pek bir beklentisi bulunmuyor. Bu da yeni oyunlarla uğraşmak istediklerinden enerjilerini bu yöne vermek istediklerini gösteriyor. 

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Pokemon Go Android uyumluluk sürümü 4.4 dahil alt tüm sürümler. Üst sürümlere çıkılır mı henüz bir bilgi bulunmuyor. 

Üretici bu aldığı kararı daha önce başka oyunlarında da almıştı. Bunlardan biri “Ingress” içinde aynı durum söz konusu. Üreticiler artık telefonlarınızı yenilemenizi istiyor.

Pokemon Go oyununun çalışmayacağı telefonlar

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir