PUBG 8.1 sürümünde sorun yaşayan var mı?

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

PUBG' un son güncellemesi 8.1 ile çok kapsamlı bir değişim geldiğini söyleyebiliriz. Her alana yansıyan yenilikler büyük ilgi çekecek. Peki oyunda sorun çıktı mı?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

PUBG 8.1 güncellemesi yayına alındı ve içeriğinde çok sayıda yenilik barındırmakta. Geçtiğimiz hafta test edilen ve dün açılan yeni sürümde Sanhok adlı adada büyük değişim yer almakta. Yeni çıkan teçhizat yolu yağma kamyonuyla ortaya çıktı. Eğer kamyon yok etmek için odaklanıyorsanız ve gerçekleştirirseniz, özel olan kozmetik silah ve yanında başka ödüllere de sahip olacaksınız.

  • Adada bulunan binalar yenilendi ve yer denge sorunu çözüldü.  
  • Ganimet kamyonuyla oyuncu riskli yerde de olsa ek ekipman toplayabilmekte.
  • Kamyonların adada yer alan garajdan birinde ortaya çıkıyor ve yol boyu ilerleniyor.
  • Kamyonların hasar görmesiyle bazı ganimetler düşmeyle sonuçlanabiliyor.
  • Açık havanın yanında adada gün doğumu ve batımı gibi değişimlerle karşılaşacaksınız.
  • Bootcamp yenilendi ve bölgenin rekabetçi çatışmaları geliştiren değişimler geldi. Uzun menzille sahip çatışma alanları eklendi.
  • Quarry içinde değişimler var. Yüksek zemine sahip bloklar daha iyi korunmayı sağlayacak.

Mağarada özel kurgulanmış yeni bir tasarımla karşılaşacaksınız. Dikey havuz atlamasından sağ çıkarsanız yine heyecanı dolu dolu yaşayacaksınız. Survivor Pass için önemli düzenlemeler yapılmış. Ada için 100′ e yakın yeni kozmetik olduğu belirtiliyor. Benzersiz silah kozmetiği, yüz boyaları kilidinin açılması için bazı görevlerin tamamlanması gerekiyor. Birde oyunu oynarken hayatta kalmanız karşılığında 7200 XP günde verilmekte.

Daha çok özelliği barındıran sürüm notlarını incelemenizi öneriyoruz.

 PUBG 8.1 sürümünde sorun yaşayan var mı?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

 PUBG 8.1 özellikleri

Her sürümle birlikte bazen büyük problemler görülürken bezen ufak tefek hataların olduğu da görülmekte. Eskisine nazaran çok az sıkıntılı sürümler çıktığını belirtebiliriz. Lakin düşük donanıma sahip telefon ve bilgisayarlarda her çıkan güncelleme biraz daha oyunu kasabiiyor. Bu sürümle alakalı bakalım ne gibi şikayetler olacak.

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.