PUBG hesabınız 2030' a kadar banlandı engellendi

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

PUBG Mobile hesabım kullanıcı ihlali sözleşmesi nedeniyle 2030' a kadar engellendi ve yakında 2031' e kadar banlandı uyarı alınacak diyebiliriz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Sık yapılan hesap banlama durumu şu an için 2030′ a kadar ban uyarısı veriyor ve gelecek yıl 2031′ e kadar banlandınız şekline dönecek. Yani 10 yıl kavramı var ve çoğunlukla hile nedeniyle yaptırım uygulanmakta. Şikayetler de artık önemlı ve çok sayıda olumlu dönüş alınabiliyor. Bu konuda bize yazanların çoğu basma kalıp aynı cümlerle yardım istiyorlar ve aynı şekilde geliştiriciyle iletişime geçmeye çalışıyorlar. Bu da bu kişilerin haksız yere başvuru yaptığını gösteriyor. İçlerinden bazıları dürüst şekilde ban yaptığını yazıyor.

Ban kaldırma talebiyle sonuç alınabiliyor mu? Çoğunlukla hayır ve hatta pek dikkate alınmıyor diyebiliriz. Nedeni yalanla yapılan başvurular ve yoğunluk diyebiliriz. Yapılacak pek bir şey yok ama eğer hesabınız değerliyse ve haklıysanız o zaman mahkeme yoluyla talep gönderebilirsiniz.

PUBG e-posta olarak [email protected] üzerinden ve form doldurmak isteyenler ise support.pubg.com/hc/en-us/requests/new adresini kullanabilir.

  • İlk seçenekte Steam olanla devam ediyoruz ve aşağıdakileri doldurunuz.
  • Dönüş mail hesabı, sorun başlığını ve ilgili alt kategorisi seçilecek.
  • Dil ve Steam kimliğini yazınız.
  • Konuyu yazın ve açıklamasını düzgün şekilde ekleyin.

Ek kısmına isteyen alınan bir uyarı varsa görüntüsünü alıp eklenmesi için kullanılmakta. Bu yolla ulaşmak isteyenler bir hafta aralığı ile tekrar deneyebilir. PUBG’ un kendi sosyal hesaplarına da yazabilirsiniz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

PUBG hesabınız 2030' a kadar banlandı engellendi

PS4 ve Xbox için ilgili Support kısmı seçilecek. Geçici engel ile kalıcı engeli karıştırmamanız gerekiyor.

PUBG hesabınız 2030' a kadar engellendi

Dil desteğine göre ülke mesai saatlerine dikkat edilmesini öneririz. Bazen yanlışlıkla böyle bir uyarı çıkabiliyor ve başka bir telefonla girildiğinde problem çözülebiliyor. Dikkat edeceğiniz bir kaç önemli husus var ve diğerleri de oyun kuralları kısmından bakabilirsiniz. Oyunda vpn kullanmak ve cihazlar arasında geçiş yapmanızdan dolayı hile olarak algılanmanıza neden olan davranışlardır.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image


Güncelleme Tarihi: 14 Eylül 2020, 21:43

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir