PUBG hesap gizleme bazı bölümleri dışa kapatma

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Pubg Mobile gizlilik ayarlarına ulaşabileceğiniz bölüm hakkında detayları sizlerle paylaştığımız yazımızda oyuncu hesap gizleme olarak geçen adımları göstereceğiz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Pubg Mobile hesap gizleme ayarlarını incelemenizi öneriyoruz. Neleri gizleyebilirim diye merak edenler için bir kaç örnek aşağıya ekledik. Oyunda istatiksik ve kariye karakter gizleme gibi detayların tek bir bölümden yapıldığını belirtelim.

Ayarlardan “Genel” olan kısma girerek gerekli gizleme ayarlarını yapılandırabilirsiniz.

  • “Herkesin sonuçlarını görmesine izin ver” kısmında etkinleştirme ve kapatma seçenğini göreceksiniz. Bunun dışında altta yine kapatma seçenekleriyle karşılaşacaksınız
  • Giysi gösterme veya gizleme
  • Royale pass bilgisi

Sorun çıkarsa en altta destek bölümüne girin ve sorununuzu Pubg’ a iletiniz.

Çarkla ulaştığınız açılır bölümde oyunla alakalı önemli ayarlamaları görebilirsiniz. Ekran, ses, kontroller ve dahası içerisinde yer almakta.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

PUBG hesap gizleme bazı bölümleri dışa kapatma

Pubg veri değişimi haberinde önemli bir bilgilendirmemiz olacak. İncelemenizi öneriyoruz. Pubg oynarken sık sık çıkan hataların yanı sıra birde aksaklıklar görülebiliyor.

Oyunda güncelleme alacak yeterli yerin olmaması durumlarında oyun açılmıyor ve bu yer sorununun oyunda aksaklıklara neden olduğunu belirtelim.


Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2020, 17:12

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir