PUBG kar haritası Vikendi geliyor

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

En çok oynanan oyunlardan biri olan Battle Royele (PUBG) için yeni harita geliyor. Uzun zamandır beklenen PUBG kar haritası Vikendi 2019 Ocak' da oyun severlerle buluşuyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Popüler oyunlardan biri olan PUBG için kar haritası yola çıktı! Duyurusu yapılan harita nihayet karşımıza çıktı. PUBG kar haritası Vikendi duyurusu yapıldı…

Çok büyük satış rakamlarına ulaşan Battle Royele için yeni harita 2019′ da oyun severlerle buluşacak. Resmi duyurusu yapılan kar haritası aynı zamanda Ocak 2019′ da Xbox One ve PS4 kullanıcıları için yayınlanacak. Ama mobil ve bilgisayar sürümü geç geliyor.

PUBG oyununa kış geliyor. Kar ve buzlu haritada rahatlıkla hareket etmek için kar motosikleti de eklenmiş. Dikkat çeken kış temasında mekaniklere de yer verildi.  

Kış temasında arkanızda iz bırakıyor olmanızdan dolayı izlerinizi kontrol altına almanız gerekiyor. Eklenen motorsiklet dışında, yeni bir saldırı tüfeği de ekli geliyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Kar haritası bilgisayar ve cep telefonları içi Aralık 2019′ da gelecek. Yani şimdilik öncelik Xbox ve PS4 konsollarına verildi.

PUBG hile için şirketten büyük uyarı geldi. Haberi kaçırma…

PUBG kar haritası Vikendi geliyor

PUBG kar haritası tanıtım videosu

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image


Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2019, 06:56

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.