PUBG Mobile 11. sezon yakında geliyor

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Güncelleme aldıkça yanında sorunları getiren PUBG için yeni gelişmeler var. PUBG 11. sezon oyun modları indirme özelliği ve bir dizi yenilikle yakında oyunculara sunulacak.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Oyunun ne kadar popüler olduğundan bahsetmeye gerek yok diye düşünüyoruz. Ciddi anlamda kafa yorulmuş bir oyun olduğu belli ama her güncellemeden sonra çıkan sorunların bir sonu gelmedi. Çoğu oyuncunun ban ve oyundaki klasik sorunları için sürekli şikayet etmekte. Gelelim esas konuya yeni sezon önemli değişimler getirebilir.

PUBG Mobile 10. sezon yakında sona eriyor ve PUBG Mobile 11. sezon geliyor. PUBG 2020′ de önemli güncellemeler alacak. Yeni sezon için bazı detaylar paylaşıldı. 11. Sezan özelliklerine beraber göz atalım.

PUBG Mobile 0.16.5 güncellemesiyle ortaya çıkacak yeniliklerden en dikkat çekeni oyundaki modların içeriği indirilecek.

PUBG “Ölüm maçı modu” ile oyuncuların girmeden öncesi yüklemeleri ayarlayabilecek. Yani yeni yükleme menüsünün oyuna ekleneceğini belirtelim. Bu yenilikle silahları rahatlıkla seçebileceksiniz. 

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Yeni silah görünümü ve kıyafetler yenileniyor. Bir bölgeye eklenecek kış alanı ve kar bisiklelerine de şahit olacağız.

PUBG Mobile 11. sezon yakında geliyor

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.