PUBG Mobile Club Open Türkiye' den 2 takım çıktı

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

PUBG Mobile oyunu için 2019 turnuvası yarı finali sonuçlandı. İki Türk takımının finale kaldığı karşılaşma kıran kıran sürdü. PUBG Club Open için işte güncel haberler.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

PUBG Mobile Club Open yarı finaline 2 Türk takımı yer aldı.Tencent tarafından düzenlenen turnuva oyun severlerin büyük ilgisini çekmeyi başardı. Geçtiğimiz sene düzenlenen turnuva 60 milyonu aşan izleyiciye sahipti. Bu yıl bakalım ne kadara ulaşacak.

PUBG Mobile’ de kıran kıran mücadele eden üç Türk takımdan ikisi yarı finale kalmayı başardı. Çok sayıda takımın katıldığı PUBG turnuvasında yarı ve tam profesyonel takımlar yer aldı.

PUBG Mobile Club Open turnuvası

6 Gün süren yarı final nihayet sonuçlandı. İki Türk takımından biri 8. ve diğeri 9. oldu. Turnuvaya ödül olarak 2,5 milyon dolar ayrıldı. İlk ve Sonbahar olarak ikiye ayrılan oyun devresi bakalım hangi takımları kazandıracak. Bunlardan Türk takımları yer alacak mı?

İlkbahar tarafı Avrupa’ da olacak ve Haziran’ ın 1-2′ si arasında olacak. Bu sürede toplam 10 maç yapılacak. Final Temmuz ayında yapılacak. 2018′ de büyük ödülü alan takım tam 200 bin dolar kazanmıştı.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image


Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2019, 21:58

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir