PUBG Mobile Erangel 2.0 ve aşırı soğuk geliyor

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

PUBG Mobile için yeni bir özellik yakında güncellemeyle geliyor. Yeni harita Erangel 2.0 ve aşırı soğuk modu Samsung ve Huawei gibi çok sayıda telefona ulaşacak.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Mobil oyun severlerin severek oynadığı en iyi oyunlar sırlamasının tepesinde yer alan PUBG için önemli bir güncelleme geliyor. PUBG Mobile Erangel 2.0 kısa süre içerisinde telefonlara ulaşacak.

Beta sürümünün geçen ay yayınladığını biliyorsunuzdur. Son kullanıcıya ulaşacak yeni özellik telefonlarda yerini alacak. Bilgisayar sürümünden sonra yeni harita mobil sürüme de ulaşıyor.

Erangel 2.0, yeni bir harita ve oyun moduyla yakında Android ve sonrasında iPhone ile karşımıza çıkacak. Mobile 0.17.0 güncellemesinde gelecek olan özellik için bir ön izleme yayınlandı.

Unutmadan gelecek olan aşırı soğuk denilen bir mod. Bunun için şimdilik detaylar paylaşılmadı ama olumlu yorumlar alacağını düşünüyoruz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Bir diğer detay ise av tüfeğinde 12 Gauga ekleneceği. Son sürümle birlikte yeterli bir depolama alanında boşluk oluşacak. Yüklemede telefonda 300 MB gibi bir yere ihtiyaç olacaktır.

PUBG Mobile Erangel 2.0 ve aşırı soğuk geliyor

Güncelleme olmuyor veya oyun yüklenmiyor gibi çoğu sorunda yapılabilecekleri PUBG Mobile müşteri hizmetleri yazımızda bulacaksınız.

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak