Steam' den For Honor ücretsiz indir

Andronova
Yazar Andronova 3 Minimum Okuma

Steam, 55 TL değerindeki Honor Starter Edition oyununu kısa süreliğine tam sürümü ücretsiz yaptı. Sistem gereksinimi ve indirme adresine yer verdiğimiz haberimizde yorumları bekliyoruz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Steam‘ den geçici olarak yine bir ücretsiz oyun daha yayınlandı. Steam, store.steampowered.com üzerinden Honor oyununu 1 hafta ücretsiz indirmeye açtı. Oyun severler geçikmeden oyunu hemen indirmeye başlayın!

Bedava Honor sürümü “For Honor Starter Edition” 55 TL’ ye satılan oyun kısa süreliğine indirmeye açan Steam, ara ara bu şekilde bir güzellik yapmakta. Mevcut diğer sürümleri Standard Edition, Deluxe Edition ve Gold Edition.

Steam For Honor ücretsiz indirmeye açıldı

For Honor ücretsiz indirme adresi: store.steampowered.com/app/304390/FOR_HONOR

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Ubisoft’ un bu oyununa sahip olmak istiyorsanız çok beklemeden indirmeye başlayınız. Oyunu indirme uzun sürebiliyor. Tabi internet hızınıza göre bu süre kısalabiliyor. Yüklemeye başladığınızda 4 saat veya 5 saat güncelleniyor uyarısıyla karşılaşabilirsiniz.

Starter Edition özellikleri: Savaş oyununda çoklu oyuncular ve hikaye modlarında haritalara anında erişim kazanacaksınız. Bu sürümde 6 karakter yer almakta. 3 karakter açıktan ve geri kalanı ise kilitli. 8000 Çelik karşılığında ulaşılmakta. 

Honor’ un başlangıç sürümü olan Starter Edition ve diğerleri ara ara indirime girmekte. Windows 7 veya Windows 10 bilgisayar kullanıcıları oyunu indirmek ve yüklemek için hard diskte yeteri kadar yer olmasına dikkat ediniz.

Steam' den For Honor ücretsiz indirFor Honor Starter Edition indirFor Honor Starter Edition ücretsiz indirFor Honor ücretsiz indirSteam Honor ücretsiz indirFor Honor Starter Edition kurulumu

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Honor kurulumu ise indirme adresinden indirilen Steam dosyasını çalıştırıp bilgisayara kurduktan sonra yükle butonuna tıklayıp oyunun indirilmesini bekleyiniz. Steam programını kurduğunuzda kullanıcı ve şifrenizle giriş yapmanız yeterli. Oyun panel programı çalıştırdığınızda eğer hesabınız yoksa “Yeni hesap oluştur” butonuna tıklayarak hesap açma işlemini yapabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa mevcut hesab giriş yapla devam ediniz.

For Honor sistem gereksinimleri

Honor sistem gereksinimi

Honor Starter Edition minimum sistem gereksinimleri:

  • Windows 8.1, Win 7 ve Win 10 64 bit    
  • CPU İ3 550 ve üzeri, AMD ise Phenom 2 X4 955 ve üzeri    
  • RAM ise 4 GB ve depolama alanında 40 GB istemekte
  • Ekran kartları NVIDIA GeForce’ nin GTX 660, 750ti, 950, 1050, Redeon HD 6970, 7870, R9 270, 370 ve 460

Honor Starter Edition önerilen sistem gereksinimleri: İşletim sistemleri sürümü aynı. İşlemci ise Intel i5 2500K, AMD FX 6350 ve üzeri, RAM ise 8 GB, ekran kartları yine aynı ve diskte istenilen yer aynı. Honor full indirme adresi resmi web sitesidir.


Güncelleme Tarihi: 24 Ağustos 2018, 14:24

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.