Sundered Eldritch ücretsiz indirmeye açıldı

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Sundered Eldritch oyunu kısa bir süre için ücretsiz indirmeye açıldı. Oyun hakkında detaylara ve indirme bilgilerine ulaşacağınız web adresi Epic Games.com

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Epic Games, yeni yıla giremeye kısa süre kala çeşitli oyunlarda promosyan yaparak ücretsiz çok sayıda oyunu kısa bir süreliğine indirmeye açmıştı. Ara ara yine bir kaç oyunu ücretsiz oyun severlere sunan firmanın bu kez verdiği oyun “Sundered Eldritch” oldu.

32 TL fiyatta olan oyunu, gelecek hafta Perşembe akşamına kadar indirmeye açan Epic Games büyük takdir toplamaya devam ediyor. Oyun son tarihi akşam 7′ ye kadar kaçırmamanızı öneriyoruz.

Kadim güçleri ya kabul edeceksiniz ya da onlara karşı koyacağınız kaotik bir oyun. Oyunun sürükleyici ve değişken bir dünya yapısıyla karşınıza çıkıyor.

  • Sundered Eldritch indirmeniz için bu epicgames.com/store/tr/product/sundered-eldritch-edition/home bağlantıyı takıp ediniz
  • Oturum açık ise “Al” butonuyla işleme devam edin
  • Hesabınız yoksa kayıt ol ile devam ediniz
  • Oyunun gereksinimde RAM 4 GB ve işlemci 1.8 olarak geçiyor. İşletim sisteminde 64 bit görünüyor.

Sundered Eldritch ücretsiz indirmeye açıldı

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak