Valorant bağlantı hatası bağlanırken hata oluştu

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Valorant bağlantı hatası alanların çoğunda çıkan güncelleme yamasında ortaya çıkan bir sorundan dolayı erişim sorunları yaşanmakta. Bazı zamanlarda ise ping sorunu çıkmakta.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Valorant van 6 error ve “Platforma bağlanırken hata oluştu. Hata kodu 39” sorununda genelde gelen bir güncelleme yapıyor ya da Windows ile alakalı bir durum olabiliyor. Sistem gereksinimleri dışında işletim sistemi sürümüyle alakalı durumlarda çıkabiliyor. Bazıları Windows 10′ da problem yaşadığından Windows 8.1 veya Windows 7 kurarak geçici bir çözüm sağlıyorlar.

Van 6 hatası için yapacağınız sıralama:

  • Çalıştır alanına services.msc yazarak giriniz.
  • Services alanından “VGC” bulunuz ve üstüne sağ tıklayıp özelliklere giriniz.
  • Genel başlığında “Startup type” (başlangıç türü) otomatik olacak.
  • Kurtarma başlığına geçiniz ve ilk üç alandaki seçeneği “Restart the service” (hizmeti yeniden başlat) olarak değiştiriniz.
  • Gün alanında 0 olanı 120 gün yapınız.

Alternatif olarak yapılacaklar:

Oyun setup dosyasını çalıştırınız ve “Gelişmiş seçenekler” seçilecek. Kurulum yerine tıklayın ve kurulacak alana olarak Riot Games klasörü ve VALORANT seçilecek. Sonra oyun onarımı tamamlanarak sorun çözülecek.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Valorant bağlantı hatası bağlanırken hata oluştu

Bunların dışında virüs veya sistemden kaynaklı problemlerde sistem geri yüklemeyi çalıştırınız ve hata alınmayan bir güne dönünüz.


Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2020, 17:20

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir