Panasonic Eluga Z1 fiyatı özellikleri

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Panasonic' ten önemli iki telefon modeli satışa çıkıyor. Eluga Z1 ve Eluga Z1 Pro adındaki modellerin görünümü, özellikleri ve fiyatları iyi gibi durmakta.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Çok eskilerde en iyi cep telefonu markaları dendiğinde Panasonic’ de anılırdı. Zamanla bu ad unutulup gitti. Çok nadir model çıkaran markalardan biri olan Panasonic yeni iki telefonuyla gündeme geldi.

Panasonic Eluga Z1 ile Eluga Z1 Pro adında iki modelin tanıtımı yapıldı. Tasarımı hafiften iPhone X’ i andıran modelde her zaman ki gibi çentik bulunmakta. Yüz kilidinin olduğu yeni Panasonic telefonlarda ekranda başarılı görünüyor.

Panasonic Eluga Z1 fiyatı özellikleri

Panasonic Eluga Z1 özellikleri

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Ekran 6.19 HD+, arka kısmı 13 MP ve 2 MP kameradan oluşuyor. Ön tarafta ise 8 MP yer almakta. RAM tarafında 3 GB, Pro’ da ise 4 GB ve batarya tarafında 4000 mAh.

Unutmadan kameralar LED flaş’ ı destekliyor ve Android 8.1 ile geliyor.

Panasonic Eluga Z1 fiyatı 198 dolardan başlamakta. Renklerde altın (gold), siyah ve mavinin sanki daha iyi oturduğu görünüyor.

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak