PayPal üyeliği nasıl açılır

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

İnternet ortamında güvenli alışveriş yapmanıza olanak sağlayan PayPal sitesine nasıl üye olabileceğinizi haberimizde resimli olarak anlatacağız.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

PayPal internet alışveriş dünyasında ismini en çok duyuran ödeme sitelerindendir. PayPal uygulamasını kullanarak gönül rahatlığı ile internetten alışveriş yapabilirsiniz. Bu haberimizde bu uygulamaya nasıl üye olabileceğinizi resimli olarak anlatacağız.

 PayPal üyeliği nasıl açılır

Azsonra anlattığımızda da göreceksiniz PayPal sitesine üyelkik aslında hiçde zor değildir. Şimdi PayPal üyeliğinin nasıl olacağını anlatmaya başlayalım;

  • Paypal üyeliğiniiz yapabilmeniz için ilk olarak www.paypal.com/tr/signup/account adresini tarayıcınızın adres çubuğuna yazınız.
  • Karşınıza gelen sayfanın sağ üst  köşesinde bulunan Hesap Açın tuşuna tıklayınız.
  • Bu işlemden sonra karşınıza aşağıdaki gibi bir ekran gelecektir. Bu ekrandan Açılır menüde Türkiye yazasına dikkat ediniz. Eğer bu bölümde Türkiye bulunmuyorsa açılır menüden kendiniz seçiniz. Daha sonra PayPal sizlere iki  farklı kullanıcı seçeneği sunacaktır. Bu seçeneklerden birini seçerek devam ediniz. Seçenekler Ticari kullanım ve Bireysel kullanımdır. Bu iki kullanıcının birbirlerinden pek fazla farkı bulunmamaktadır. Eğer bireyseli seçerseniz işlemlerinizde herhangi bir ücret ödemezsiniz. Ticari kullanıcıyı seçtiğinizde ise uyine herhangi bir ücret ödemezsiniz. Fakat satışlarınızda paypal sizden belli oranda kesinti yapmaktadır. Bu bölümde biz bireysel üyeliği anlatmaya devam edeceğiz.

PayPal üyeliği nasıl açılır

Yukarıdaki seçeneği seçtikten sonra karşınıza üyelik formu çıkacaktır. Bu forumda yer alan bilgileri eksiksiz doldurunuz. Forma e-posta adresi, şifre, ad ve soyad bilgilerinizi giriniz. Daha sonra kişisel bilgilerinizi girmeye devam ediniz. Forum sizlere biraz uzun gelebilir ama tek seferlik olduğu için sonuna kadar doldurunuz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

PayPal hesap açma

Bu formun devamında ise posta kodu ve şehir bilgileriniz giriniz. Daha sonra paypal sizlerden telefon numarası isteyecektir. Bu bölümde gerçek bir telefon numarası kullanmanız sizlerin faydasınadır. Şunuda belirtelim telefon numarası girmeniz zorunlu değildir. Kart bilgileri bölümünü üyelik aşamasında doldurmayabilirsiniz. Daha sonrada kart bilgisi sisteme ekleyebilirsiniz. Son olarak ise  “kabul edin ve hesap oluşturun” yazısına tıklayarak PayPal hesabınızı kullanmaya başlayabilirsiniz.

PayPal üye olma


Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2017, 13:08

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak