PDF belge nasıl düzenlenir ücretsiz online

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

PDF düzenleme programsız ücretsiz online çok kolay işlem yapacağınız öneri sitelerden bahsedeceğiz. PDF belge nasıl düzenlenir resimli adımlara bakarak yapabilirsiniz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

PDF belge düzenleme programı kullanmak isteyenlere birde ücretsiz web sitesinden online düzenleme imkanı sunan sistemleri öneriyoruz. Bazıları kullanımda belli bir gün hakkı verirken bazılarında ise sınırlı sayıda parasız işlem hakkı verilmekte. Biz 2-3 tane belgede deneme işlemi yaptık gayet başarılı ve herhangi bir sorunla karşılaşmadık.

İşlem yapılan dosyalar genellikle gizli kalır ve iki saat sonra otomatik sistemden silinir. Ücretsiz PDF düzenleme sayıdı 200 veya 50 MB’ ta kadar kullanım sunulabilir. Bazı sitelerde ise üyelik zorunlu olabiliyor. Kısmı bedava kullanım hakkı sunulmakta. Dolduktan sonra ücretli abonelik önerilebilir.

En iyi PDF belge düzenleme programı

Burada önerdiklerimizin bazıları site üzerinden bazıları program şeklinde çalışmakta. Online önerilerin çoğu sorunsuz çalışmakta ve kolay bir kullanım arayüzüne sahip.

  • PDF XChange Editor
  • PDFelement Pro
  • Smallpdf Online PDF Editor
  • FormSwift Free…
  • Sejda…
  • Small PDF
  • Icecream PDF
  • Movavi
  • Apower
  • PDF Expert
  • PDFpen
  • Able2Extract

Daha çok yazılımla ve siteyle karşılaşabilirsiniz. Biz bir kaçını denedik ve iyi gibi durmakta. Daha önce oluşturulmuş bir PDF dosyasını alıp içeriğini düzenleyebiliyorsunuz. İsterseniz bir resmi değiştirebilir veya bir yazıyı silip başka bir metin ekleyebilirsiniz. 

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Eskiden bu işler çok zor ve çoğunlukla ücretli yazılımlarla veya sitelerle işlem yapılırdı. O da istenildiği gibi sonuçlanmazdı. Bir yerden kaymalar olabilir veya içeriği çevirerek eklenirdi. Şimdilerde ise çok basit yöntemler kullanılarak net bir doğruluk değerine ulaşabilirsiniz.

PDF belge nasıl düzenlenir

  1. Öncelikle Google’ u açın.
  2. Online pdf düzenleme yazıp aratalım.
  3. İlk sayfada çıkan aramalardaki sitelerden bir kaçına girin.
  4. İşe yarayan bir site ile devam edin.
  5. “PDF dosyası yükle” butonuna tıklayın.  
  6. Düzenlenecek dosyayı bilgisayardan seçin.
  7. Gerekli düzenlemeleri yapın. 
  8. “Değişiklikleri uygulama” butonuna basınız.   
  9. Otomatik indirme başlamadı ise yeşil “Download” butonuna basın. 

Önerimiz sık sık belge düzenleyip kaydet yapmamanız. Hakkınızı bu şekilde tüketmeyin. Sayfada gerekli düzenlemeleri tamamen bitirdikten sonra değişiklikleri uygularsınız.

PDF belge nasıl düzenlenir ücretsiz onlinePDF düzenleme programsızPDF belge düzenleme programı


Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2020, 21:59

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak