Periscope hesap nasıl silinir

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Periscope uygulaması Andorid ve iOS telefonlarda kullanılan canlı yayın uygulamasıdır. Periscope' de hesap kapatmak yani silmek için adres linkini konumuzda yer verdik.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Periscope uygulaması android ve iOS işletim sistemlerinde kullanılan canlı yayın uygulamasıdır. Periscope mobil uygulaması 26 Mart 2015 tarihinde yayına başladı. Periscope,  Kayvon Beykpour ile Joe Bernstein tarafından geliştirildi. Bu uygulama daha sonra ise Twitter tarafından gelitirilmeye başlandı. Twitter tarafından geliştirilmeye başlanılan uygulamayı şimdi bir çok kişi kullanmaktadır. Bu uygulamanın fikir babaları olan Kayvon Beykpour ile Joe Bernstein ilk olarak İstanbul’da bu uygulamayı tasarlamışlar.

Periscope uygulamasını kullanılanlar hesaplarını açtıktan sonra gizlilik veya güvenlik nedenlerinden dolayı kapatmak istediklerinde aşağıdaki başlığımız altında bulunan yöntemi uygulayarak hesaplarını kaldırabilirler. 

Periscope hesap silme

Periscope hesap nasıl silinir

Periscope hesabınızın silinmesi diğer sosyal medya araçlarının silinmesinden biraz zordur. Facebook ve twitter gibi uygulamalarda var olan hesabınızı kolaylıkla kapatırken Periscope uygulamasında ise bu işlem biraz kullanıcıları uğraştırmaktadır.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Periscope uygulamasında var olan hesabınızı silebilmek için yardım bölümünden destek almanız gerekmektedir. Çünkü uygulama içerisinde hesap silme ayaralrı şeklinde bir bölüm bulunmamaktadır. Periscope sisteminde açmış olduğunuz hesabınızı kapatabilmeniz için  [email protected] e-ğosta adresine ingilizce olarak e “Delete Account” konulu e-posta gönderiniz.

Ayrıca Periscope uygulamasındaki hesabınızı Periscope iletişim formunu doldurarak da silebilirsiniz. Bu iki işlem arasında sizlere önerimiz iletişim formunu kullanmanızdır.

Periscope hesap kapatma linki: help.periscope.tv/customer/portal/emails/new

Yukarıdaki iletişim formunu doldururken dikkat etmeniz gereken detayları sizlere maddeler halinde yayınlayalım.

  • Forumda yer alan “Your name” bölümüne üyelik sırasında vermiş olduğunuz ad ve soyadınızı yazınız.
  • Bir sonraki bölümde yer alan “Your email address” kısmına ise üyelik sırasında vermiş olduğunuz mail adresinizi yazınız. 
  • “Subject” kısmına “Delete Account” yazısını yazınız. Türkçe karşılığı hesap silme demektir.
  • Konu bölümünden sonra sizden kategori seçmeniz istenecektir. “Category” bölümünden “Account Deletion” seçeneğini seçiniz
  • Bu aşamadan sonra isteğinizi belirten bir mesaj yazmanız gerekmektedir. “Message” bölümüne ingilizce olarak  “Please delete my account.” şeklinde kısa bir şey yazabilirsiniz veya ingilizce bilginize göre bu bölümü doldurabilirsiniz
  • “File Attachment” bölümüne ise kimliğinizi tarayarak yükleyiniz. Bu son adımı yaptığınızda işleminiz biraz daha hızlı ilerleyecektir.


Güncelleme Tarihi: 13 Temmuz 2017, 11:20

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak