Periscope yorumları kapatma

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Periscope' daa yapılan yorumları devre dışı nasıl bırakılır? Yorumlarda engelleme nasıl yapılır resimli anlatımla detaylı olarak haberimizde yer verdik.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Periscope uygulamasını kullanan kullanıcıların en çok sordukları sorulardan biride Periscope’de yapılan yorumları devredışı nasıl bırakabiliriz ? aşağıdaki başlığımız altında bu sorunuza yazılı ve görsel olarak cevap bulabilirsiniz.

Periscope uygulamasında yapılan canlı yayını izlerken yapılan yorumlar sizleri rahtsız ediyorsa bu işlemleri uygulayarak canlı yayını izlerken yorumları kapatabilirsiniz. Periscope uygulamasında yayınlanan videolarda yayınlanan yorumlar yayıncı tarafında kapatılabileceği gibi izleyenler tarafından da kapatılabilir. Canlı yayın yapılırken izlenme sayısının fazla olduğu dönemlerde fazla yorum yapıldığında canlı yayında donmalar meydana gelebilmektedir. Canlı yayındaki yorumları kapatarak veri tasarrufu yaparak daha hızlı yayın izleme imkanına kavuşabilirsiniz.

Periscope yorumları kapatma

Periscope uygulamasında yorumları gizleyebilmek için canlı yayının altında yer alan yan yana bulunan 3 nokta simgesine tıklayarak uygulamanın ayarla bölümüne ulaşınız.  Karşınıza aşağıdaki gibi bir ekran gelecektir. Bu ekrandan Ok ile gösterdiğimiz Sohbeti Gizle yazısına tıklayarak videoya yapılan yorumları gizleyebilirsiniz.

Periscope yorumları kapatma

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Daha sonrasında tekrardan yorumları açmak istediğinizde yine aynı adımları takip ederek bu seferde Sohbeti Göster yazısına tıklayınız. Aşağıdaki resimde bu bölüm sizlerle paylaşılmıştır.

Periscope uygulamasında yorumları kapatma

Android ve iOS işletim sistemlerinde kurulu olan mobil uygulamada bu yöntem ile yorumları kapatabilirsiniz. Eğer web tarayıcınızdan bu videoyu izliyorsanız yapmanız gereken izlediğiniz siteye göre farklılıklar gösterebilir. Genellikle H tuşuna bastığınızda yorumları kapatabilirsiniz.


Güncelleme Tarihi: 15 Eylül 2017, 23:54

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.