Philips 4K UHD TV sinematik özelliği

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Philips Smart TV sinematik özelliği hakkında yeni gelişmeler var. Yapılan bir anlaşma ile ses alanında önemli gelişmeler olacak. Aynı zamanda ek özelliklerle karşılaşılabilir.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Philips Ambilight modelleriyle pazarda önemli bir yer alıyor ve bu serilere yeni özellikler katmaya devam ediyor. Şirket Bowers / Wilkins ile iş birliğine giderek ses teknolojisinde sinematik ses kalitesinde hizmet sunacak. 

Philips 4K UHD TV’ lerde önemli bir etki atmosferi sunan şirketin kullanıcı deneyiminde gelişmelere devam ediyor. Atılan imzalarla bu alanda kaliteyi bir çıta üste taşımayı hedefliyorlar. 55PUS9435/12 ve  65PUS9435/12 gibi modellerle çıkarılan yenilikleri test ediyorlar.

Ambilight teknolojisi 16:9 ile LED panel ve ekranda 60 Hz 4K UHD uyum içerisinde çalışmakta. Renk gamı geniş bir yelpazeye sahip. %90 DCI / P3 ve 2400 PPI piksek yoğunluğunun olduğunu belirtelim. Birde HDR10 + desteği bulunuyor.

Dolby Atmos ile kaliteli yüksek ses sunan şirket ek olarak yeni anlaşma ile ses sistemini daha üst seviyelere çıkarmış oldu. Birde DTS Play Fi adlı bir özellik kullanılarak oda ses sistemini yeni bazı modellerde kullanacak. Bu sistemle uyumlu olan hoparlör, evde herhangi bir odada kullanılabilecek.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Yeni modeller sadece Android sistemi ilede değil, Alexa, G. Asisten ve eklenen P5 moturu entegrasyonuyla sektörde önemli bir yere sahip olacak. Bu markaya özel P5 moturuyla, kullanıcı kısmında değl, oynatılan medya kısmında iyileştirmeler sunmakta. Bu özellik parlaklığı, piksel kayıplarını ve çözünürülük için optimize işlevi sunmakta.

Yerleşik denilen sesli asistan desteğini bulacağınız bu özellikte kumandaya konumlandırılan mikrofonla destekli asistanları kullanabilirsiniz.

Philips 4K UHD TV sinematik özelliği


Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2020, 18:38

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.