Philips TV’ yi yeniden kur ne demek

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Philips TV’ yi yeniden kur nedir nasıl yapılır yazısında resimli anlatımdaki adımları yaptığınızda ekrana gelen uyarılara dikkat ediniz. Televizyon ilk kurulumu ile karıştırmayın.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Philips Smart TV ayarlarında yer alan bazı seçeneklerin ne işe yaradığını bilmediğimiz zamanlarda denemek için işlem yapmaya kalkabiliyoruz. Bu da bazen sıkıntıya yol açabiliyor. Kanalların silinmesi, görünüt ve ses ayarlarının sıfırlanması ve uydu kaldırma durumları görünebiliyor.

Bu seçenek ilk kurulum gibi algılanabilir ama bire bir aynı değil. Yani güncellenmiş Android sürümü kalkarak eski sürüme dönmez. Burada sadece bir sıfırlama görevi üstlenir.

Philips TV’yi yeniden kur ne işe yarar

Bu bölüme girdiğinizde ne demek istediğini anlayabiliyorsunuz. “Yeniden kurmak istediğinizden emin misiniz? Tüm ayarlar sıfırlanacak ve kurulu kanallar değiştirilecek” şeklinde bilgilendirme yapmakta. Yaptığınız tüm ayarlamalar ve ekli kanallar kaldırılacak. Seçeneği onayladığınızda kurulum yeniden yapılacak ve yaptığınız kanal düzenlemesini baştan yapmanız gerekecek.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
  • Buradaki seçenek uygulama kaynaklı sıkıntılarda
  • Yazılımda çıkan sorunlarda
  • İnternet sıkıntılarında
  • Uygulama çalışmama veya Google Play çalışmadığında
  • Açılmayan menüler ve yükleme hatalarında

Ön planda tercih edilmekte ve muadili olarak ise fabrika ayarları yer alıyor. Onda ise kanallar silinmemekte.

Philips TV yeniden kur nasıl yapılır

  • Kumandanızdaki çark’ a dokun
  • Tüm ayaları açın
  • Genel ayarlar’ a geçiniz
  • İlgili seçenek aşağıda yer aldığını göreceksiniz
  • Girdiğinizde onay vermek istiyorsanız evet yazısına dokunmanız gerekiyor.
Philips TV' yi yeniden kur ne demek
Philips TV’ yi yeniden kur ne demek
Philips TV' yi yeniden kur ne işe yarar
Philips TV’ yi yeniden kur nedir?

Televizyonda donma oluyor veya yavaş çalışıyorsa önce fabrika değerlerine çevirin ve sonra duruma göre bu seçenekle devam edersiniz. Bazen sorun el ile yazılım atmak gerekebiliyor.

Aksaklıklardan dolayı yapacağınız işlemleri önceden araştırmadan uygulamamanızı öneriyoruz. Kanalların silinmesi ve kanal sıralanması değişeceğini de belirtelim.

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak