PlayStation 4 ses kalitesi ikinci ekran hızlandırma güncellemesi

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Sony PlayStation için yeni bir güncelleme yayınladı. İki ekran özelliği ile ayrı ekranda çalışma ve çok iyi ses kalitesini sağlayan güncelleme 6.72 sürümü çıktı. Birde PS 4 hızlandırma.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Sony, PS4 için yeni bir güncellemeye imza attı. Bazı şikayetler nedeniyle çıkardığı yeni güncelleme 463 MB dosya büyüklüğünde. Tam yayınlanan beta sürüm ve tam sürüm daha fazla yer kaplıyacak. Şirket bazen büyük dosya boyutlarında güncellemeler çıkararak PS kullanıcılarının tepkilerini alıyor. Malum yer sorununa zemin hazırlıyor. 

Yeni sürüm PS 6.72 beta olarak çıktı. Tam sürümle daha performanslı bir yapıya bürüneceği söyleniyor. 

PS4 hızlandırma ve ses kalitesi

Gelişmiş ağ bağlantısı geldi. Güncellemede yenilikler dışında birde PS 4 hızlandırma iyileştirmesi yapıldı. Bazen oyunlarda yavaşlama olduğu yönünde şikayetler yapıldığından Sony, yeni sürümde bunun içinde iyileştirme getirdiğini açıkladı. Sistem yavaşlıklı ortadan kalktı belirtiliyor. Birde ses kalitesi arttırıldı.

PlayStation iki ekran özelliği

İki ayrı ekranda iki farklı içerik aynı anlarda çalışmasını sağlayan ikinci ekran diye adlandırılan özellik yeni sürümle kullanıcılarıyla buluştu. Bu yenilik çıkan güncellemenin en dikkat çeken yanlarından biri.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

PlayStation 4 ses kalitesi ikinci ekran hızlandırma güncellemesi

Sesli mesaj yazılı ve yazılı mesaj sesli gitme

Eklenen diğer bir özellikte sohbet odalarında arkadaşlarla görüştüğünüzde yazılı mesajlar sesli sesli mesajlar yazılı gidebilecek. Yani yazılı ve sesli iletişim yönetim özelliği geldi. Bu özellik şimdilik İngilizce olarak dil hizmeti bulunuyor.

Gelen güncellemenin dosya boyutuna baktığınızda çok fazla yeniliğin olmadığını zaten anlarsınız. Ama gelenler önemli bir yenilik olduğunu söyelebiliriz. Beta kullanım için kayıt şimdilik ABD bazı bölgelerde kullanıma açıldı. Gelecek ay bir çok yerde sunulacak 6.72 sürümü Türkiye kullanıcıları için biraz geç gelebilir.

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir